ΕΠΙΣΚΕΥEΣ ΨΥΓΕIΩΝ

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥEΣ ΨΥΓΕIΩΝ

Ένας τεχνικός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση της βλάβης και επισκευή του ψυγείου σας.Η επισκευή ψυγείων και η τακτική συντήρησή τους αποτελεί ειδικότητα της Service Toulis, προσφέροντας λύσεις για κάθε βλάβη και ανάγκη για service που ενδέχεται να προκύψει στο ψυγείο σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας άμεσα και διορθώνουν οποιοδήποτε πρόβλημα γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά.Καλέστε μας τώρα

Γιατί να μας επιλέξετε για την επισκευή του ψυγείου σας;

 • Όλοι μας οι τεχνικοί διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν άμεσα τη βλάβη και να την επισκευάσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα.
 • Βρισκόμαστε στο πλάι των πελατών μας και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις κλήσεις χωρίς καθυστέρηση, με συνέπεια σε κάθε ραντεβού.
 • Σεβόμαστε τις ανάγκες της επιχείρησης ή του νοικοκυριού σας και προσφέρουμε έγκαιρη εξυπηρέτηση χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.
 • Προτείνουμε σε κάθε πελάτη μας αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας στη χαμηλότερη τιμή.
 • Για κάθε υπηρεσία και ανταλλακτικό δίνουμε γραπτή μονοετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής και μπορούν να κάνουν service σε όλες τις μάρκες ψυγείων.

Πότε χρειάζομαι τεχνικό για το ψυγείο μου;

Ορισμένες βλάβες στο ψυγείο, όπως η παύση της λειτουργίας του, είναι εμφανείς και πρέπει να απευθυνθείτε άμεσα σε τεχνικό για την αποκατάστασή τους. Ωστόσο, ορισμένες βλάβες είναι ύπουλες και δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενδέχεται να τις καταλάβετε, όταν πια θα είναι αργά και η ζημιά θα είναι μεγάλη. Φυσικά, αν κάνετε τακτικό service, ο κίνδυνος αυτός μειώνεται.

Σε κάθε περίπτωση, τα παρακάτω σημάδια στη λειτουργία του ψυγείου σας φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει άμεσα να καλέσετε τεχνικό:

 • Το πίσω μέρος του ψυγείου είναι ζεστό.
 • Το ψυγείο μοιάζει να «ιδρώνει», έχοντας υγρασία στα πλαϊνά τοιχώματά του.
 • Η κατάψυξη έχει συγκεντρώσει μεγάλη ποσότητα πάγου και τα φαγητά δεν παγώνουν καλά.
 • Το ψυγείο δε μπορεί να κρατήσει μια σταθερή θερμοκρασία.
 • Τα φαγητά αλλοιώνονται γρηγορότερα από το συνηθισμένο.
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Γιατί πρέπει να συντηρώ το ψυγείο μου;

Εκτός από την επισκευή κάποιας βλάβης, αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση του ψυγείου σας. Μην περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί πρόβλημα στη λειτουργία του ψυγείου, γιατί τότε μπορεί να είναι αργά και η ζημιά να είναι μεγάλη.

Το service ανά δύο χρόνια διασφαλίζει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ψυγείου και κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με την επισκευή μιας σοβαρής βλάβης.
Η εμπειρία μας μας έχει δείξει ότι ένα ψυγείο που κάνει service ανά 1-2 χρόνια, παρουσιάζει έως και 80% λιγότερες βλάβες. Μάλιστα, ακόμα και όταν παρουσιάσει κάποια βλάβη, αυτή δεν είναι σοβαρή και κοστίζει πολύ λιγότερο σε σχέση με βλάβες ψυγείων χωρίς service.

Η συντήρηση του ψυγείου περιλαμβάνει εργασίες, όπως τον καθαρισμό των πηνίων, του ανεμιστήρα και των αεραγωγών, ώστε να απομακρυνθεί η σκόνη και τα επιβλαβή σωματίδια, τον μηχανολογικό έλεγχο του ψυγείου και τον έλεγχο του περιβλήματος της πόρτας, ώστε να μην υπάρχει απώλεια ψύξης. Καλό είναι να γίνεται κάθε ένα με δύο χρόνια, ανάλογα με την παλαιότητα και την επιβάρυνση του ψυγείου.
Ξεκινήστε τώρα την καλή συνήθεια της συντήρησης του ψυγείου σας και γλιτώστε χρήματα και ταλαιπωρία!

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΕΠΙΣΚΕΥEΣ ΨΥΓΕIΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

0/5 (0 Reviews)
Μενού