ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ NEFF

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ NEFF

Ένας τεχνικός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση της βλάβης και επισκευή πλυντηρίου ρούχων Neff.

H Attika Service 365 συνεργάζεται με τεχνικούς, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στα πλυντήρια Neff και γνωρίζουν πώς ακριβώς θα επισκευάσουν το πλυντήριό σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το λιγότερο δυνατό κόστος. Ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα μετά την κλήση σας και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς καθυστέρηση, με συνέπεια και αξιοπιστία.

Τι προσφέρει η Attika Service 365 στις επισκευές πλυντηρίων Neff;

 • Έγκαιρη εξυπηρέτηση με άμεση διάγνωση και αποκατάσταση της βλάβης
 • Συνέπεια σε κάθε ραντεβού
 • Αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις που στηρίζονται στην τεχνογνωσία των τεχνικών μας στα πλυντήρια Neff
 • Χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και επισκευή της βλάβης αυθημερόν, εφόσον δεν απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό
 • Εξαιρετικά χαμηλές τιμές
 • Γραπτή διετή εγγύηση καλής λειτουργίας για κάθε ανταλλακτικό και εργασία που αφορά επισκευές πλυντηρίων Neff.

Πότε χρειάζονται τεχνικό τα πλυντήρια Neff;

Τα πλυντήρια Neff χάρη στην υψηλή ποιότητα του σχεδιασμού και των υλικών τους χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία και λίγες βλάβες ακόμα και πολλά χρόνια μετά την αγορά τους.

Ωστόσο, είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να παρουσιάσουν βλάβες που απαιτούν οπωσδήποτε τη συνδρομή εξιδεικευμένου τεχνικού στις επισκευές πλυντηρίων. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζουν είναι:

 • Ο κάδος κάνει δυνατό θόρυβο ή έχει υποστεί ρήξη.
 • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει ή ρίχνει την ασφάλεια.
 • Υπάρχει διαρροή νερών από την πόρτα ή τις σωληνώσεις.
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του πλυντηρίου.

Πρόκειται για βλάβες, οι οποίες χωρίς τη συνδρομή έμπειρου τεχνικού μπορεί να οδηγήσουν σε βραχυκύκλωμα ή πλημμύρα. Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας σε πλυντήρια Neff θα επισκευάσουν άμεσα τη βλάβη με όποιο ανταλλακτικό χρειάζεται, αλλά και με εξονυχιστικό έλεγχο του πλυντηρίου, ώστε να σας εγγυηθούν ότι αυτό λειτουργεί σωστά και πάνω από όλα με ασφάλεια.

Πάντως, το τακτικό service πλυντηρίου ρούχων Neff μπορεί να αποτρέψει πολλές βλάβες. Η συσσώρευση αλάτων και βρομιάς σε διάφορα σημεία του πλυντηρίου έχει ως αποτέλεσμα τη φθορά του, η οποία αλλιώς θα ήταν πολύ μικρότερη. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον έλεγχο των αντλιών, του ρουλεμάν, των σωλήνων, του ιμάντα, του αμορτισέρ και της πόρτας, καθώς και άλλων ευαίσθητων σημείων στο πλυντήριο. Έτσι, οποιαδήποτε βλάβη επιδιορθώνεται έγκαιρα και με ελάχιστο κόστος, το πλυντήριο έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εσείς γλιτώνετε την ταλαιπωρία μιας σοβαρής βλάβης.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν από τους ειδικούς τεχνικούς στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων Neff της Attika Service 365.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Neff

Μενού