ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 βρίσκεται στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση και επισκευή της βλάβης στο πλυντήριο ρούχων σας. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα έμπειροι στις επισκευές πλυντηρίων και προσφέρουν την πιο αποτελεσματική και γρήγορη λύση σε κάθε βλάβη της συσκευής.

Με απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού μας, ερχόμαστε στο χώρο σας και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για την επισκευή του πλυντηρίου σας;

 • Υψηλή τεχνογνωσία: Όλοι μας οι τεχνικοί διαθέτουν εμπειρία και κατάρτιση, διασφαλίζοντας την άμεση επισκευή ακόμα και της πιο σοβαρής βλάβης στο πλυντήριό σας.
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε περιστατικού γρήγορα και με ασφάλεια.
 • Άμεση εξυπηρέτηση: Προσφέρουμε έγκαιρη εξυπηρέτηση καθημερινά ακόμα και στις πιο επείγουσες περιπτώσεις.
 • Διάγνωση και επισκευή: Κάνουμε αλάνθαστη διάγνωση και επισκευάζουμε τη βλάβη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και χωρίς καθυστερήσεις.
 • Χαμηλές τιμές: Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.
 • Εγγύηση: Παρέχουμε γραπτή  εγγύηση καλής λειτουργίας για κάθε ανταλλακτικό και υπηρεσία μας.
 • Φροντίδα της συσκευής σας: Κάθε εργασία μας εγγυάται την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου σας και επιμηκύνει τον χρόνο ζωής του.
 • Επισκευή όλων των brands πλυντηρίων: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε συσκευής και αναλαμβάνουν το service σε όλες τις μάρκες, όπως Pitsos, SiemensGeneral Electric, Samsung, και πολλές άλλες ακόμα.

Πότε το πλυντήριό σας χρειάζεται επισκευή από τεχνικό;

Συχνά, το πλυντήριο ρούχων μπορεί να εμφανίσει κάποια δυσλειτουργία που λύνεται εύκολα από τον χρήστη, όπως να έχει γεμίσει ο κάδος νερά και να χρειάζεται το πρόγραμμα αποστράγγισης ή να έχει βουλώσει κάποιο φίλτρο.

Όμως, υπάρχουν και σοβαρές βλάβες που απαιτούν τη συνδρομή τεχνικού για την επίλυσή τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες είναι αυτές οι βλάβες που δεν πρέπει να προσπαθήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας, αλλά θα πρέπει να καλέσετε αμέσως τον τεχνικό. 

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 είναι άμεσα στη διάθεσή σας, αν παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

 • Ο κάδος κάνει δυνατό θόρυβο όταν γυρνάει.
 • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει την άντληση των νερών ή είναι εντελώς «νεκρό».
 • Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα.
 • Υπάρχει διαρροή νερών στο πίσω ή στο μπροστινό μέρος του.
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του πλυντηρίου παρά τον καθαρισμό του λάστιχου.

Πρόκειται για βλάβες πλυντηρίου, οι οποίες χωρίς τη συνδρομή έμπειρου τεχνικού μπορεί να οδηγήσουν σε βραχυκύκλωμα, πλημμύρα ή ακόμα και μόνιμη αχρήστευση της συσκευής. Ο τεχνικός μας θα αποκαταστήσει άμεσα τη βλάβη με όποιο ανταλλακτικό χρειάζεται, αλλά και με εξονυχιστικό έλεγχο του πλυντηρίου, ώστε να σας εγγυηθούμε ότι αυτό θα λειτουργεί σωστά από εδώ και στο εξής και πάνω από όλα με ασφάλεια.

Πάντως, είναι ιδιαίτερα σημαντική και η συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων με το τακτικό service του. Η συσσώρευση αλάτων και βρομιάς σε διάφορα εξαρτήματα έχει ως αποτέλεσμα τη συχνή εμφάνιση βλαβών, οι οποίες αλλιώς δεν θα εμφανίζονταν. Το service πλυντηρίων περιλαμβάνει τον έλεγχο των αντλιών, του ρουλεμάν, των σωλήνων, του ιμάντα, του αμορτισέρ και της πόρτας, καθώς και άλλων ευαίσθητων σημείων στη συσκευή, έτσι ώστε οποιαδήποτε δυσλειτουργία να επισκευασθεί εγκαίρως, πριν εμφανιστεί σοβαρή ζημιά.

Έτσι, οποιαδήποτε βλάβη επιδιορθώνεται έγκαιρα και σε πολύ χαμηλό κόστος, χαρίζοντας στο πλυντήριο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς βλάβες για χρόνια.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

οποιαδήποτε επισκευή πλυντηρίου επιδιορθώνεται έγκαιρα και με ελάχιστο κόστος και το πλυντήριο αποκτά πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εσείς γλιτώνετε την ταλαιπωρία μιας σοβαρής βλάβης.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Μενού