ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Ένας τεχνικός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση της βλάβης και επισκευή του πλυντηρίου σας. Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στην επισκευη πλυντηριων σας εγγυάται την πιο αποτελεσματική και γρήγορη λύση σε όποια βλάβη και αν προκύψει. Ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα μετά την κλήση σας και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς καθυστέρηση, με συνέπεια και αξιοπιστία. Καλέστε μας τώρα

Γιατί να μας επιλέξετε για την επισκευή του πλυντηρίου σας;

 • Συνεργαζόμαστε με έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς όπου αναλαμβάνουν τις επισκευεσ πλυντηριων και οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχουν.
 • Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για το service πλυντηρίων, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε περίπτωσης γρήγορα και με ασφάλεια.
 • Προσφέρουμε έγκαιρη εξυπηρέτηση σε καθημερινή βάση ακόμα και στις πιο επείγουσες περιπτώσεις.
 • Κάνουμε αλάνθαστη διάγνωση και επισκευάζουμε τη βλάβη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
 • Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις στις χαμηλότερες τιμές.
 • Παρέχουμε γραπτή μονοετή εγγύηση καλής λειτουργίας για κάθε ανταλλακτικό και υπηρεσία.
 • Κάθε επισκευη πλυντηριου που πραγματοποιούμε διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του πλυντηρίου σας και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του.
 • Αναλαμβάνουμε το service πλυντηριων ρούχων για όλους τους γνωστούς κατασκευαστές.

Πότε πρέπει να καλέσετε αμέσως τεχνικό για το πλυντήριό σας;

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ένα πλυντήριο να παρουσιάζει παροδικά προβλήματα που λύνονται μετά από λίγη ώρα. Σε όλους μας έχει συμβεί, για παράδειγμα, ο κάδος να έχει γεμίσει νερά και να πρέπει να θέσουμε σε λειτουργία το ειδικό πρόγραμμα για αποστράγγιση.

Ωστόσο, υπάρχουν βλάβες που απαιτούν οπωσδήποτε τη συνδρομή τεχνικού για να προχωρήσει στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων. Μην επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε μόνοι σας το πρόβλημα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Ο κάδος κάνει δυνατό θόρυβο.
 • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει ή ρίχνει την ασφάλεια.
 • Υπάρχει διαρροή νερών.
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του πλυντηρίου.

Πρόκειται για βλάβες πλυντηρίου, οι οποίες χωρίς τη συνδρομή έμπειρου τεχνικού μπορεί να οδηγήσουν σε βραχυκύκλωμα ή πλημμύρα στο χώρο σας. Οι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν άμεσα τη βλάβη με όποιο ανταλλακτικό χρειάζεται, αλλά και με εξονυχιστικό έλεγχο του πλυντηρίου, ώστε να σας εγγυηθούμε ότι αυτό λειτουργεί σωστά και πάνω από όλα με ασφάλεια.

Πάντως, είναι ιδιαίτερα σημαντική και η τακτική συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων. Η συσσώρευση αλάτων και βρομιάς σε διάφορα σημεία του πλυντηρίου έχει ως αποτέλεσμα τη συχνή εμφάνιση βλαβών, οι οποίες αλλιώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Το σερβισ πλυντηριων ή αλλιώς η επισκευη πλυντηριου ρουχων περιλαμβάνουν τον έλεγχο των αντλιών, του ρουλεμάν, των σωλήνων, του ιμάντα, του αμορτισέρ και της πόρτας, καθώς και άλλων ευαίσθητων σημείων στο πλυντήριο.

Έτσι, οποιαδήποτε βλάβη επιδιορθώνεται έγκαιρα και με ελάχιστο κόστος, το πλυντήριο έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εσείς γλιτώνετε την ταλαιπωρία μιας σοβαρής βλάβης.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

οποιαδήποτε επισκευή πλυντηρίου επιδιορθώνεται έγκαιρα και με ελάχιστο κόστος και το πλυντήριο αποκτά πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εσείς γλιτώνετε την ταλαιπωρία μιας σοβαρής βλάβης.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

5/5 (2 Reviews)
Μενού