ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΩΝ

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΩΝ
 • Ένας τεχνικός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση της βλάβης και επισκευή του στεγνωτηρίου σας. Οι επισκευές στεγνωτηρίων αποτελούν ειδικότητα της Service Toulis, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις στις καλύτερες προσφορές της αγοράς. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση και επιδιορθώνουμε οποιοδήποτε βλάβη γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Καλέστε μας τώρα

Γιατί να μας επιλέξετε για την επισκευή του στεγνωτηρίου σας;

 • Όλοι μας οι τεχνικοί διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό στις επισκευές στεγνωτηρίων, για να διαγνώσουν με ακρίβεια τη βλάβη και να την επισκευάσουν άμεσα.
 • Βρισκόμαστε στο πλάι των πελατών μας και ανταποκρινόμαστε σε όλες τις κλήσεις χωρίς καθυστέρηση, με συνέπεια σε κάθε ραντεβού και χωρίς ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.
 • Η έγκαιρη εξυπηρέτησή μας δεν συνεπάγεται καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς. Αντίθετα, οι υπηρεσίες μας και τα ανταλλακτικά προσφέρονται στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
 • Για κάθε υπηρεσία και ανταλλακτικό δίνουμε γραπτή μονοετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
 • Κάθε εργασία γίνεται με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής για πολλά χρόνια.
 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής και μπορούν να επισκευάσουν όλες τις μάρκες στεγνωτηρίων.

Πότε χρειάζομαι τεχνικό για το στεγνωτήριό μου;

Το στεγνό καθάρισμα είναι μια διαδικασία απαραίτητη σε όσους κατοικούν σε περιοχές με υψηλή υγρασία, όμως δυστυχώς παρουσιάζει αρκετά συχνά βλάβες. Οι βλάβες οφείλονται συνήθως σε εσφαλμένη χρήση ή τοποθέτηση, αλλά και στην απουσία τακτικής συντήρησης. Χωρίς το service, ακόμα και το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο στεγνωτήριο θα παρουσιάσει προβλήματα λόγω της συσσώρευσης αλάτων.

Στις ακόλουθες περιπτώσεις, πρέπει να καλέσετε αμέσως τεχνικό για το στεγνωτήριό σας, ώστε η βλάβη να μπορέσει να επισκευαστεί, προτού γίνει χειρότερη:

 • Το στεγνωτήριο δεν στεγνώνει καλά τα ρούχα.
 • Ο υπολογισμός του χρόνου στεγνώματος είναι λάθος.
 • Το στεγνωτήριο κατά τη λειτουργία του κάνει έντονο και ασυνήθιστο θόρυβο.
 • Η πόρτα δεν ανοίγει ή δεν κλείνει καλά.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη και θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την ορθή χρήση του στεγνωτηρίου σας.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Το στεγνωτήριο είναι μια συσκευή απαραίτητη σε όσους κατοικούν σε περιοχές με υψηλή υγρασία, όμως δυστυχώς παρουσιάζει αρκετά συχνά βλάβες. Οι βλάβες οφείλονται συνήθως σε εσφαλμένη χρήση ή τοποθέτηση, αλλά και στην απουσία τακτικής συντήρησης. Χωρίς την συνδρομή των ειδικών της Attika Service 365, ακόμα και το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο στεγνωτήριο θα παρουσιάσει προβλήματα λόγω της συσσώρευσης αλάτων.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Μενού