ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΨΥΓΕΙΩΝ BOSCH

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για τη διάγνωση της βλάβης και την επισκευή ψυγείου Bosch με εγκυρότητα και αξιοπιστία. 

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις για το ψυγείο Bosch, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε brand και μοντέλου σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση επίσκεψη στον χώρο σας.

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για την επισκευή ψυγείων Bosch;

 • Υψηλή τεχνογνωσία: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν όλη την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση για την άμεση επισκευή ακόμη και των πιο σοβαρών βλαβών των ψυγείων 
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, για την άμεση, ασφαλή και γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε περιστατικό 
 • Άμεση εξυπηρέτηση: Προσφέρουμε καθημερινά άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση, ακόμη και σε επείγουσες περιπτώσεις 
 • Διάγνωση και επισκευή: Η διάγνωση μας είναι αλάνθαστη, ενώ αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επιδιόρθωση βλάβης σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, χωρίς καθυστερήσεις 
 • Χαμηλές τιμές: Προσφέρουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις σε όλες τις επισκευές ψυγείων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές 
 • Εγγύηση: Για κάθε υπηρεσία και ανταλλακτικό για την επισκευή ψυγείων Bosch, προσφέρουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 
 • Φροντίδα της συσκευής: Κάθε εργασία μας εγγυάται την άριστη λειτουργία του ψυγείου σας και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του
 • Επισκευή όλων των ψυγείων Bosch: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις απαιτήσεις που έχει κάθε μοντέλο και αναλαμβάνουν το επιτυχημένο service ψυγείων Bosch. Κλείστε ένα ραντεβού με τεχνικό μας στα τηλέφωνα 2109311155 / 6955212275 / 6946428488.

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για την επισκευή του ψυγείου Bosch;

Μια βλάβη σε ένα ψυγείο μπορεί να είναι άμεσα εμφανής, όπως να έχει σταματήσει η λειτουργία του και να είναι άμεση η ανάγκη επισκευής από κάποιον τεχνικό. Ωστόσο, δεν είναι άμεσα αντιληπτές όλες οι βλάβες, για τις οποίες υπάρχει ο κίνδυνος να μεγαλώσουν. Για την έγκαιρη αντιμετώπιση τους, το service σε bosch ψυγείο είναι απαραίτητο. 

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 είναι άμεσα διαθέσιμος για όλες τις επισκευές ψυγείου Bosch, ιδιαίτερα αν η ανάγκη για παρέμβαση είναι μεγάλη, όπως στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

 • Αυξημένη θερμοκρασία στην πίσω όψη του ψυγείου: Για αρχή, καθαρίστε προσεκτικά το πίσω μέρος του ψυγείου και δώστε του τον απαραίτητο χώρο να “παίρνει αέρα”. Αν το πρόβλημα επιμείνει,  υπάρχει κάποιο ζήτημα βλάβης 
 • Συγκέντρωση νερών και υγρασίας στα πλαϊνά τοιχώματα: Μερικές φορές μπορεί να συμβεί από την τοποθέτηση πολλών υγρών ή ακάλυπτων τροφίμων, ή να έχετε πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία. Αν όμως το πρόβλημα παραμένει, τότε ίσως υπάρχει κάποιο ζήτημα στον θερμοστάτη
 • Συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας πάγου στην κατάψυξη: Ένα ψυγείο που δε διαθέτει αυτόματη απόψυξη μπορεί να συγκεντρώσει πάγο. Αν μετά την απόψυξη το πρόβλημα παραμείνει, η επίσκεψη από τεχνικό ίσως είναι απαραίτητη
 • Διατήρηση τροφίμων της κατάψυξης σε ζεστές θερμοκρασίες: Η μη λειτουργία της κατάψυξης μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η βλάβη στο θερμοστάτη, το μοτέρ, να έχει μπλοκάρει ο συμπυκνωτής, ή να μην κλείνει καλά η πόρτα. Η αιτία μπορεί όμως να είναι και πιο απλή, όπως να είναι η συσκευή πολύ κοντά σε τοίχο. 
 • Μη σταθερή θερμοκρασία του ψυγείου: Η πόρτα του ψυγείου ίσως να μην είναι καλά κλειστή, να έχει υποστεί φθορά, ή να έχει φύγει το φις από τη θέση του. Ωστόσο, μια βλάβη στο θερμοστάτη ή στο πίσω μέρος του ψυγείου μπορεί να επηρεάζει τη λειτουργία του.
 • Γρήγορη αλλοίωση των τροφίμων εντός του ψυγείου: Η μη διατήρηση των τροφίμων εντός του ψυγείου υποδηλώνουν ζητήματα που αφορούν τον θερμοστάτη. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του ψυγείου με ένα θερμόμετρο, καθώς και αν παραμένει σταθερή.  
 • Παρατήρηση περίεργου θορύβου στο μοτέρ: Είναι αρκετά πιθανό να έχει κουνηθεί το δοχείο συλλογής νερού και να ακουμπά στο μοτέρ. Αν πάλι παρατηρείτε βουητό από το μοτέρ, τότε πολύ πιθανό να έχει χαλάσει ο συμπιεστής. Μπορεί ακόμη και να έχουν σπάσει τα πτερύγια του ψυγείου. 
 • “Τρέχουν” νερά κάτω από το ψυγείο: Οι ένοχοι σε αυτή την περίπτωση είναι πολλοί, από απλά ζητήματα όπως να μην έχει κλείσει καλά η πόρτα του ψυγείου, ή να έχετε τοποθετήσει τη συσκευή σε λάθος σημείο, αλλά και πιο σύνθετα. Δηλαδή, να έχει σπάσει το δοχείο συλλογής νερού, να είναι βουλωμένη η αποχέτευση, ή να υπάρχει συσσώρευση πάγου σε κάποιο σημείο της συσκευής.
 • Η πόρτα του ψυγείου δεν κλείνει: Η συσσώρευση υπολειμμάτων ή βρωμιάς στα λάστιχα της πόρτας μπορεί να επηρεάζει το ψυγείο. Αν από την άλλη το λάστιχο είναι καθαρό, πιθανή φθορά του, ή γενικότερη βλάβη στην πόρτα, όπως “κρέμασμα” επηρεάζει το σωστό κλείσιμο. Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και θα σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το ψυγείο σας.

Για ποιους λόγους είναι σημαντικό το service ψυγείων Bosch;

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί της ομάδας Attika Service 365 σε ένα ψυγείο Bosch εκτός από την επισκευή αναλαμβάνουν και τη συντήρηση του. 

Για την εταιρεία Bosch, το service στο ψυγείο ανά δύο περίπου έτη εξασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής του, καθώς και τη μεγάλη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης βλαβών, που αγγίζει και το 80%. Σε περίπτωση εμφάνισης βλάβης, η επισκευή κοστίζει λιγότερο σε σχέση με μια επισκευή βλάβης σε ένα ψυγείο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ service. 

Στα ψυγεία Bosch το service περιλαμβάνει διεργασίες όπως: 

 • Καθαρισμό πηνίων, ανεμιστήρα και αεραγωγών με στόχο την απομάκρυνση σκόνης και όλων των επιβλαβών σωματιδίων 
 • Μηχανολογικό έλεγχο ψυγείου 
 • Έλεγχο περιβλήματος πόρτας για πιθανή απώλεια ψύξης

Ιστορία ψυγείων Bosch

Η ιστορία της εταιρείας Bosch ανέρχεται στο 1886 στη Στουτγάρδη, όταν ο Γερμανός μηχανικός Robert Bosch ίδρυσε την εταιρεία “Εργαστήριο Μηχανικής και Μηχανικής Ακρίβειας”, με την παραγωγή συσκευών ανάφλεξης σταθερών κινητήρων αερίου. 

Το 1898, η Bosch αποκτά την πρώτη της θυγατρική εταιρεία στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ μέχρι το 1929 απασχολεί στο δυναμικό της περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους. Εξαιτίας όμως της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης, η ανάγκη για επέκταση σε ένα νέο πεδίο δραστηριοτήτων. Ανάμεσα σε όλους είναι και ο τομέας των ηλεκτρικών συσκευών, που τότε ήταν δημοφιλείς κυρίως σε μεγάλα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

Η αρχή της επέκτασης λοιπόν πραγματοποιείται το 1933 με την εμφάνιση του πρώτου ηλεκτρικού ψυγείου, με κυλινδρικό σχήμα, το οποίο είχε χωρητικότητα 60 λίτρα. Όμως, δεν μένει μόνο εκεί και προσπαθεί να εξελίξει τα ψυγεία. Έτσι, το 1949, λανσάρει έναν νέο τύπο ψυγείων που καινοτομεί ως προς την ικανότητα ψύξης, καθώς και για τον μεγάλο χώρο κατάψυξης. Η επιτυχία όμως συνεχίζεται με το λανσάρισμα της πρώτης κουζινομηχανής το 1952 και τους καταψύκτες το 1956. 

Από τότε, η Bosch φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει τα ψυγεία της και το αποδεικνύει έμπρακτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η χρονιά του 1989, που εισήγαγε την τεχνολογία ψύξης στους 0°. Με αυτό τον τρόπο, τα τρόφιμα διατηρούνται για περισσότερο χρονικό διάστημα στο ψυγείο. Κατά τη δεκαετία του 1990, με την ευαισθητοποίηση απέναντι στις αλλαγές του περιβάλλοντος,  προσαρμόζει την παραγωγή, έτσι ώστε να μη χρησιμοποιούνται CFC και FC. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επίσκεψη ενός τεχνικού στο χώρο σας και την επισκευή στο Bosch ψυγείο και το service του. Ακόμη κι αν οι γύρω σας λένε να το αντικαταστήσετε, αναζητήστε μια γνώμη και από εμάς. Διαθέτουμε όλη την πείρα και τις γνώσεις για την επισκευή ακόμη και των πιο σοβαρών βλαβών. 

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Bosch

Μενού