ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ BOSCH

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ BOSCH

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας για την έγκαιρη διάγνωση της βλάβης και της επισκευής του κλιματιστικού Bosch με μέγιστη αξιοπιστία. 

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις για το κλιματιστικό Bosch σας, που ανταποκρίνονται σε κάθε μοντέλο του, σε οικονομικές τιμές. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση επίσκεψη στον χώρο σας.

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για την επισκευή του κλιματιστικού Bosch;

 • Εμπειρία και κατάρτιση: Όλοι μας οι ειδικοί διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για την άμεση διάγνωση της βλάβης, αλλά και του τακτικού service οποιουδήποτε μοντέλου κλιματιστικού Bosch. 
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την άμεση και ταχεία επισκευή οποιασδήποτε βλάβης 
 • Συνέπεια: Κλείστε άμεσα ραντεβού, για την έγκαιρη εξυπηρέτηση σας χωρίς καμία καθυστέρηση 
 • Χαμηλές τιμές: Η εξυπηρέτηση μας είναι άμεση, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς 
 • Εγγύηση: Για κάθε μας υπηρεσία και ανταλλακτικό προσφέρουμε γραπτή μονοετή εγγύηση καλής λειτουργίας 
 • Επισκευή οποιουδήποτε μοντέλου Bosch: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις απαιτήσεις που έχει κάθε κλιματιστικό Bosch και αναλαμβάνουν την επισκευή και το service κάθε μοντέλου κλιματισμού

Πότε να καλέσω τεχνικό για την επισκευή του κλιματιστικού Bosch;

Μια βλάβη σε ένα κλιματιστικό Bosch μπορεί να είναι εμφανής, όπως η παύση λειτουργίας του και χρήζει άμεσης επισκευής από ειδικό. Ωστόσο, δεν είναι πάντοτε εύκολα αντιληπτές οι βλάβες. Συνεπώς, μπορεί κάποια στιγμή να μεγαλώσουν. Τέτοιου είδους βλάβες μπορεί να οφείλονται σε αυξομειώσεις τάσης, αλλά και σε απότομη πτώση του ηλεκτρικού ρεύματος. Αν και τα κλιματιστικά Bosch είναι ανθεκτικά σε τέτοιου είδους βλάβες, η εμφάνιση τους δε θεωρείται απίθανη. 

Ένας τεχνικός της Attika Sercice 365 είναι άμεσα διαθέσιμος για όλα τα περιστατικά βλάβης των κλιματιστικών Bosch, ιδιαίτερα αν η ανάγκη για παρέμβαση είναι άμεση, όπως στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

 • Έλλειψη ψυκτικού υγρού, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της αποδοτικότητας του
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα 
 • Ο ανεμιστήρας ή ο συμπιεστής του κλιματιστικού δεν λειτουργούν
 • Φθορά ή καταστροφή πλακέτας κλιματιστικού 
 • Το κλιματιστικό δε λειτουργεί σωστά ή δε λειτουργεί καθόλου 

Θυμηθείτε ότι για κάθε βλάβη είναι θέμα ασφαλείας να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν εξειδικευμένο τεχνικό για την επισκευή του ψυγείου που θα έρθει χωρίς καθυστέρηση στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Bosch

Μενού