ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ SIEMENS

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ SIEMENS

Ένας τεχνικός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση της βλάβης και επισκευή κλιματιστικού Siemens.

Η Attika Service 365 συνεργάζεται με εξειδικευμένους τεχνικούς στα κλιματιστικά Siemens, για να σας παρέχει την πιο αξιόπιστη επισκευή σε όποια βλάβη και αν παρουσιάσουν. Σας κλείνουμε αμέσως ραντεβού και ερχόμαστε στο χώρο σας με συνέπεια, για να επισκευάσουμε το κλιματιστικό σας με τις πλέον αξιόπιστες, αλλά και οικονομικές λύσεις.

Τι προσφέρει η Toulis Service στις επισκευές κλιματιστικών Siemens;

 • Έγκαιρη εξυπηρέτηση με άμεση διάγνωση και αποκατάσταση της βλάβης κλιματιστικού Siemens
 • Συνέπεια σε κάθε ραντεβού
 • Αποτελεσματικές λύσεις που στηρίζονται στην τεχνογνωσία των τεχνικών μας στα κλιματιστικά Siemens
 • Χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και επισκευή της βλάβης αυθημερόν, εφόσον δεν απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο ανταλλακτικό
 • Εξαιρετικά χαμηλές τιμές
 • Γραπτή διετή εγγύηση καλής λειτουργίας για κάθε ανταλλακτικό και εργασία.

Πότε χρειάζονται τεχνικό τα κλιματιστικά Siemens;

Οι βλάβες στα κλιματιστικά Siemens οφείλονται πολύ συχνά σε ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητά τους. Αν συμβεί απότομη πτώση του ηλεκτρικού ρεύματος ή αυξομείωση της τάσης, όσο το κλιματιστικό λειτουργεί, ενδέχεται το κλιματιστικό να πάθει ζημιά. Τα κλιματιστικά Siemens είναι αξιόπιστα γενικά και ανθεκτικά σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως μια βλάβη πάντα είναι πιθανή. Το ίδιο ισχύει και για τα παλιά κλιματιστικά Siemens, στα οποία δεν γίνεται η απαραίτητη τακτική συντήρηση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για επισκευή κλιματιστικών Siemens. Τα συχνότερα προβλήματα που αυτός θα κληθεί να αντιμετωπίσει είναι:

 • Υπάρχει έλλειψη ψυκτικού υγρού, επειδή δεν έχει συμπληρωθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα το κλιματιστικό να μην είναι αποδοτικό λόγω έλλειψης service.
 • Τα φίλτρα έχουν βουλώσει, οπότε ο ανεμιστήρας ή ο συμπιεστής του κλιματιστικού δε λειτουργούν σωστά ή έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη.
 • Η πλακέτα του κλιματιστικού έχει φθαρεί ή καταστραφεί λόγω αιφνίδιων διακοπών ρεύματος. Εξαιτίας αυτού, το κλιματιστικό δε λειτουργεί σωστά ή καθόλου.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κανονίσουμε άμεσα ένα ραντεβού για την επισκευή του κλιματιστικού σας Siemens. Οι έμπειροι τεχνικοί μας σε κλιματιστικά Siemens μπορούν να προχωρήσουν και σε συντήρηση του κλιματιστικού, κάτι που θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του και θα μειώσει στο ελάχιστο πιθανές μελλοντικές βλάβες.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Siemens

Μενού