ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Ένας τεχνικός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για άμεση διάγνωση της βλάβης και επισκευή κλιματιστικού.

Οι επισκευές κλιματιστικών αποτελούν ειδικότητα της Service Toulis, αφού στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις και άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες προσφορές της αγοράς. Σας κλείνουμε αμέσως ραντεβού και ερχόμαστε στο χώρο σας με συνέπεια, για να επισκευάσουμε το κλιματιστικό σας με τις πλέον αξιόπιστες, αλλά και οικονομικές λύσεις.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

Γιατί να μας επιλέξετε για την επισκευή του κλιματιστικού σας;

 • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να επισκευάσουμε το κλιματιστικό σας άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις.
 • Ανταποκρινόμαστε σε όλες τις κλήσεις για βλάβη με απόλυτη συνέπεια σε κάθε ραντεβού.
 • Η έγκαιρη εξυπηρέτησή μας σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της αναμονής. Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες του νοικοκυριού και της επιχείρησής σας και ανταποκρινόμαστε σε αυτές όσο το δυνατόν ταχύτερα.
 • Παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας στη χαμηλότερη τιμή.
 • Για κάθε υπηρεσία και ανταλλακτικό δίνουμε γραπτή διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
 • Κάθε εργασία γίνεται με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του κλιματιστικού για πολλά χρόνια.
 • Επισκευάζουμε και κάνουμε service σε όλες τις μάρκες κλιματιστικών.

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για το κλιματιστικό μου;

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο όταν για κάποιο λόγο να σταματήσει να δουλεύει ο κλιματισμός και να χρειάζεται επισκευή. Πολύ συχνό πρόβλημα είναι η πτώση του ηλεκτρικού ρεύματος, όσο το κλιματιστικό λειτουργεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδέχεται μετά να παρουσιάζει πρόβλημα στην επανεκκίνησή του. Προτού καλέσετε τεχνικό, σας προτείνουμε να κατεβάσετε στον πίνακα την ασφάλεια που τροφοδοτεί με ρεύμα το κλιματιστικό και να την ανεβάσετε ξανά μετά από λίγα λεπτά.

Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις βλαβών, είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για κλιματιστικά. Τα συχνότερα προβλήματα έχουν να κάνουν με την ανεπαρκή συντήρηση κλιματιστικού, αλλά και τις πτώσεις τάσης που συμβαίνουν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης:

 • Υπάρχει έλλειψη ψυκτικού υγρού, επειδή δεν έχει συμπληρωθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα το κλιματιστικό να μην είναι αποδοτικό.
 • Τα φίλτρα έχουν βουλώσει, οπότε ο ανεμιστήρας ή ο συμπιεστής του κλιματιστικού δε λειτουργούν σωστά ή έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη.
 • Η πλακέτα του κλιματιστικού έχει φθαρεί ή καταστραφεί λόγω αιφνίδιων διακοπών ρεύματος. Εξαιτίας αυτού, το κλιματιστικό δε λειτουργεί σωστά ή καθόλου.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να κανονίσουμε άμεσα ένα ραντεβού για την επισκευή του κλιματιστικού σας. Ο έμπειρος τεχνικός μας μπορεί να προχωρήσει και σε συντήρηση του κλιματιστικού, κάτι που θα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του και θα μειώσει στο ελάχιστο πιθανές μελλοντικές βλάβες.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

 Στις περισσότερες περιπτώσεις βλαβών, είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για κλιματιστικά. Τα συχνότερα προβλήματα έχουν να κάνουν με την ανεπαρκή συντήρηση, αλλά και τις πτώσεις τάσης που συμβαίνουν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Καλέστε μας!
2310 555 555
Μενού