ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ BOSCH

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 βρίσκεται στη διάθεση σας για την άμεση διάγνωση και επισκευή κουζίνας Bosch. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα καταρτισμένοι στην επισκευή κουζίνας και προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις σε οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής. 

Παραμένουμε πάντοτε συνεπείς στα ραντεβού μας, ερχόμαστε στο χώρο σας για την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για την επισκευή κουζινών Bosch;

 • Εμπειρία και υψηλή κατάρτιση: Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την άμεση διάγνωση και επισκευή της κουζίνας σας
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διατίθεται όλος απαραίτητος σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός για την ταχεία και αξιόπιστη επισκευή κάθε βλάβης 
 • Συνέπεια: Κλείστε το ραντεβού σας άμεσα, χωρίς την εμφάνιση ακυρώσεων ή καθυστερήσεων 
 • Χαμηλές τιμές: Η εξυπηρέτηση μας είναι έγκαιρη, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς 
 • Εγγύηση: Για κάθε ανταλλακτικό ή υπηρεσία μας προσφέρουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • Επισκευή όλων των μοντέλων κουζινών Bosch: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορεί να έχει το κάθε μοντέλο κουζίνας Bosch και αναλαμβάνουν την αποτελεσματική επισκευή και service του κάθε μοντέλου. Κλείστε ένα ραντεβού με τεχνικό μας στα τηλέφωνα 2109311155 / 6955212275 / 6946428488.

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για επισκευές κουζινών Bosch;

Οι κουζίνες Bosch αποτελούν ποιοτικές συσκευές που παρουσιάζουν σπάνια πρόβλημα. Σε περίπτωση μάλιστα που πραγματοποιείται τακτικό service, λειτουργούν άψογα ακόμη και έπειτα από πολλά χρόνια από τη λήξη της εγγύησης. Ωστόσο, μπορεί κάποια στιγμή να εμφανίσουν δυσλειτουργίες που για την επιδιόρθωση τους απαιτείται άμεση παρέμβαση. 

Μια βλάβη στην κουζίνα μπορεί να γίνει επικίνδυνη και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να προσπαθήσετε να την επιδιορθώσετε μόνοι σας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος. 

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 είναι άμεσα διαθέσιμος για όλα τα περιστατικά βλάβης, ιδιαίτερα αν η ανάγκη για παρέμβαση είναι άμεση, όπως στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

 • Η κουζίνα είναι “νεκρή”: Πριν ανησυχήσετε, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη η κουζίνα σας, η ασφάλεια στον πίνακα είναι ανεβασμένη και ότι δεν είναι ελαττωματική η πρίζα. Διαφορετικά, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα που περιορίζουν τη χρήση της συσκευής. 
 • Ο φούρνος δεν θερμαίνεται: Ένα ζήτημα που μπορεί να υποδηλώνει μεγάλη ή μικρή βλάβη της κουζίνας σας. Για να βεβαιωθείτε, ελέγξτε τα θερμαντικά στοιχεία για να δείτε αν είναι κόκκινα. Αν δεν είναι λαμπερά, χρήζουν επισκευής. 
 • Ο φούρνος δεν θερμαίνεται στη σωστή θερμοκρασία: Η μη σωστή λήψη της θερμοκρασίας συνήθως αποτελεί ελάττωμα στον αισθητήρα θερμοκρασίας, ο οποίος έχει ανάγκη είτε συντήρηση, είτε αντικατάσταση. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει βλάβη στη συνολική βαθμονόμηση θερμοκρασίας του φούρνου. 
 • Η κουζίνα ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα: Για αρχή, βεβαιωθείτε ότι επαρκεί το φορτίο ισχύος. Ελέγξτε ότι η κουζίνα σας είναι σωστά συνδεδεμένη. Σε διαφορετική περίπτωση, επικοινωνήστε άμεσα με έναν εξειδικευμένο τεχνικό. 
 • Δεν λειτουργούν οι εστίες: Σε περίπτωση που η κουζίνα είναι σωστά συνδεδεμένη, και η πρίζα λειτουργεί σωστά, ζητήματα στο εσωτερικό της παρεμβαίνουν στη σωστή λειτουργία της. 
 • Δεν λειτουργεί ο αέρας: Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί ο αέρας, αλλά όλα τα υπόλοιπα προγράμματα λειτουργούν κανονικά, η βλάβη εντοπίζεται στο μοτέρ της πίσω πλευράς του φούρνου. Για να το διαπιστώσετε, ανοίξτε το πρόγραμμα του αέρα και την πόρτα, και προσπαθήστε να ακούσετε τη φτερωτή. Αν η φτερωτή ακούγεται, η βλάβη εντοπίζεται στις αντιστάσεις. 
 • Βγαίνει καπνός από τον φούρνο: Η εμφάνιση καπνού από τον φούρνο σε ορισμένες περιπτώσεις είναι φυσιολογική, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση συσσώρευσης υπολειμμάτων φαγητού, λίπους, ή καθαριστικών. Αν όμως δεν παρατηρήσετε κάποιο αυτά, τότε υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρής βλάβης. 
 • Η πόρτα δεν κλείνει καλά: Για αρχή, μπορείτε να εξετάσετε τους μεντεσέδες της πόρτας, καθώς και αν κλείνουν καλά. Ενδεχομένως να χρειάζονται αντικατάσταση. Το πρόβλημα μπορεί ακόμη να προκύπτει από ελατήρια ή το παρέμβυσμα του φούρνου. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν βλάβες, οι οποίες χωρίς την παρέμβαση ενός έμπειρου ειδικού μπορεί να οδηγήσουν σε βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση, ή τη μόνιμη αχρήστευση της συσκευής. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα προχωρήσει στις απαραίτητες επισκευές  της κουζίνας Bosch με τη χρήση των απαραίτητων ανταλλακτικών, αλλά και τον εξονυχιστικό έλεγχο, για την εγγύηση της σωστής λειτουργίας τους. 

Όσο σημαντική όμως είναι η σωστή επισκευή, άλλο τόσο σημαντικό είναι το service κουζίνας Bosch. Το τακτικό service προλαμβάνει και επισκευάζει έγκαιρα την επιδιόρθωση κάποιας δυσλειτουργίας, πριν την εμφάνιση κάποιας σοβαρής βλάβης. Καλέστε μας στα  2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και θα σας εξυπηρετήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει η κουζίνα σας.

Ιστορική αναδρομή των κουζινών Bosch

Η ιστορία της εταιρείας Bosch ξεκινά το 1886 στη Στουτγάρδη, όπου ιδρύθηκε η εταιρεία με την ονομασία “Εργαστήριο Μηχανικής και Μηχανικής Ακρίβειας”, από τον μηχανικό Robert Bosch. Πρώτη της εργασία ήταν η παραγωγή συσκευών ανάφλεξης σταθερών κινητήρων αερίου. 

Έπειτα από λίγο χρονικό διάστημα, το 1898, η Bosch απέκτησε την πρώτη της θυγατρική εταιρεία στο εξωτερικό, και μάλιστα στη μεγάλη Βρετανία. Η επιτυχία και η άνοδος της εταιρείας ήταν μεγάλη, καθώς μέχρι το 1929 απασχολούσε περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η Μεγάλη Οικονομική Κρίση στα τέλη της δεκαετίας του 1920 οδήγησε την εταιρεία στην επέκταση της σε νέους τομείς δραστηριοτήτων. Ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι άλλοι από τον τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, οι οποίοι έως τότε βρίσκονταν μόνο σε μεγάλα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

Όσον αφορά τους φούρνους και την εύκολη διαχείριση μιας κουζίνας, φροντίζει η Bosch με την εμφάνιση του πρώτου φούρνου μικροκυμάτων το 1973. Φυσικά, δεν έμεινε μόνο εκεί. Έτσι, τη δεκαετία του ‘80 παρατηρούμε την πρώτη εντοιχιζόμενη κουζίνα με ενσωματωμένο φούρνο μικροκυμάτων για πολλές χρήσεις, καθώς ακόμη και τεχνολογία αυτοκαθαρισμού. Με αυτό το σκεπτικό η Bosch συνεχίζει και δημιουργεί νέες καινοτομίες για την κουζίνα, αλλά και το υπόλοιπο νοικοκυριό. 

Μην ξεχνάτε ότι για κάθε βλάβη είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν εξειδικευμένο τεχνικό στις επισκευές κουζίνας που θα έρθει χωρίς καθυστέρηση στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. 

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε άμεσα ραντεβού.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Bosch

Μενού