ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ PITSOS

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ PITSOS

Όλοι οι τεχνικοί μας στην Attika Service 365 βρίσκονται στη διάθεση σας για την άμεση διάγνωση και επισκευή κουζίνας Pitsos . Όλοι μας οι τεχνικοί διαθέτουν την απαραίτητη κατάρτιση στις επισκευές κουζίνας πίτσος και προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής. 

Πάντοτε συνεπείς στα ραντεβού μας, ερχόμαστε στον χώρο σας και επιδιορθώνουμε οποιαδήποτε ζητήματα, με γνώμονα την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 για την άμεση επισκευή της κουζίνας Πίτσος.

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για τις επισκευές κουζίνας Pitsos;

 • Μεγάλη εμπειρία και υψηλή κατάρτιση: Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη γνώση για τη διάγνωση και την επισκευή σε μια pitsos κουζίνα 
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την άμεση και αξιόπιστη επισκευή κάθε βλάβης 
 • Συνέπεια: Αναλαμβάνουμε την επισκευή κουζίνας πίτσος με απόλυτη συνέπεια στο ραντεβού μας, χωρίς ακυρώσεις ή καθυστερήσεις 
 • Οικονομικές τιμές: Παρέχουμε κάθε μας εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, χωρίς να αντιμετωπίσετε πρόβλημα επιπρόσθετων επιβαρύνσεων 
 • Εγγύηση: Έπειτα από κάθε μας υπηρεσία σε μια πίτσος κουζίνα, καθώς και αντικατάσταση ανταλλακτικού ή service προσφέρουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας
 • Επισκευή σε κάθε κουζίνα Pitsos: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει το κάθε μοντέλο κουζίνας Pitsos, και αναλαμβάνουν την επισκευή οποιαδήποτε δυσλειτουργίας

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για επισκευές κουζινών Pitsos;

Οι κουζίνες Pitsos, χάρη στην άριστη ποιότητα κατασκευής τους αποτελούν συσκευές οι οποίες εμφανίζουν σπάνια βλάβες. Μάλιστα, σε περίπτωση που το service κουζίνας πίτσος είναι τακτικό, η κουζίνα χαρακτηρίζεται για την άρτια λειτουργία της ακόμη κι έπειτα από πολλά χρόνια λήξης της εγγύησης. Βέβαια, δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν δυσλειτουργίες, για τις οποίες απαιτείται άμεσα η επαγγελματική παρέμβαση για την επιδιόρθωση τους. 

Μια βλάβη σε μια κουζίνα μπορεί να εμφανίσει διαφόρους κινδύνους. Συνεπώς, δε θα πρέπει να επιχειρήσετε τις επισκευές κουζινών πίτσος μόνοι σας, διότι ενέχει ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος. 

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 είναι άμεσα διαθέσιμος για κάθε περιστατικό βλάβης στις κουζίνες πίτσος, ιδιαίτερα αν η ανάγκη για παρέμβαση είναι μεγάλη, όπως στις παραπάνω περιπτώσεις: 

 • Η κουζίνα δεν ξεκινά τη λειτουργία της 
 • Ο pitsos φούρνος δε θερμαίνεται 
 • Ο ανεμιστήρας κάνει πολύ θόρυβο 
 • Η κουζίνα σταματά ξαφνικά τη λειτουργία της 
 • Κατά τη χρήση της κουζίνας πέφτει η ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα 
 • Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κεραμική εστία πίτσος 
 • Δεν λειτουργεί το γκριλ 
 • Η ηλεκτρική κουζίνα πίτσος κατά τη λειτουργία της βγάζει καπνό 
 • Οι διακόπτες κουζίνας πίτσος δεν λειτουργούν

Ένας έμπειρος τεχνικός είναι σε θέση να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διεργασίες για την επισκευή κουζινών πίτσος, να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και να χρησιμοποιήσει όλα τα κατάλληλα ανταλλακτικά κουζίνας Pitsos. 

Όσο όμως σημαντική είναι η έγκαιρη επισκευή, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το service κουζίνας pitsos. Το τακτικό service συμβάλλει στην πρόληψη εμφάνισης, αλλά και την έγκαιρη επισκευή οποιασδήποτε δυσλειτουργίας. Ακόμη και η πιο μικρή βλάβη αν δεν επισκευαστεί έγκαιρα μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο μεγάλη και πιο σοβαρή.

Επικοινωνήστε με τους τεχνικούς μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε αμέσως ραντεβού για την επισκευή της κουζίνας σας πίτσος.

Ιστορική αναδρομή κουζίνας Pitsos

Η ιστορία της Pitsos μας πηγαίνει πολύ παλιά, στο 1865, με την κάλυψη των πρώτων αναγκών που εντοπίζονται σε ένα νοικοκυριό. Πιο συγκεκριμένα, η γραμμή παραγωγής περιελάμβανε μικρές οικιακές συσκευές, όπως φαράσια, γκαζιέρες, θερμάστρες, αλλά και συσκευές πετρελαίου. Με αυτές τις συσκευές το μαγείρεμα μετατράπηκε σε μια εύκολη δραστηριότητα. 

Το 1974 δεν άργησε να ξεκινήσει η συνεργασία με τη Siemens, και αργότερα η εξαγορά της από την Bosch – Siemens Hausgerate GmbH και τη Siemens Hellas και την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και καινοτομιών. Έτσι, δεν άργησαν να εμφανιστούν οι ευρωπαϊκού τύπου πίτσος κουζίνες. Όσο περνούν τα χρόνια οι κουζίνες συνεχίζονται, με την έλευση της τεχνολογίας POP, τη διακοπή χρήσης χλωροφθορανθράκων, αλλά και την έναρξη παραγωγής συσκευών φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και την pitsos εντοιχιζόμενη κουζίνα, για μια μοντέρνα, λειτουργική κουζίνα με άρτια αισθητική. 

Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την επισκευή και το service σε όλες τις ηλεκτρικές κουζίνες πίτσος. Για οποιαδήποτε βλάβη επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 για να κλείσετε αμέσως ραντεβού για την επισκευή κουζίνας Pitsos.

Κλείστε αμέσως ραντεβού επισκευής κουζινας Pitsos

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Pitsos

Μενού