ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ SIEMENS

  1. Αρχική
  2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ SIEMENS

Όλοι οι τεχνικοί μας στην Attika Service 365 βρίσκονται στη διάθεση σας για την άμεση διάγνωση και επισκευή κουζίνας Siemens. Κάθε τεχνικός μας είναι άρτια καταρτισμένος στον τομέα των επισκευών κουζινών και προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία της συσκευής. 

Με απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού μας, ερχόμαστε στο χώρο σας για την επιδιόρθωση τυχόν ζητημάτων σε κουζίνες Siemens, με γνώμονα την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία. 

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για την επισκευή κουζινών Siemens;

  • Εμπειρία και υψηλή κατάρτιση: Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν εμπειρία ετών, αλλά και όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την άμεση διάγνωση και επισκευή της κουζίνας 
  • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την άμεση και αξιόπιστη επισκευή κάθε βλάβης 
  • Συνέπεια: Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας, χωρίς προβλήματα ακυρώσεων ή καθυστερήσεων 
  • Χαμηλές τιμές: Παρέχουμε για κάθε μας εξυπηρέτηση τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις 
  • Εγγύηση: Έπειτα από κάθε μας υπηρεσία, και αντικατάσταση ανταλλακτικού προσφέρουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Επισκευές κουζίνας Siemens: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει το κάθε μοντέλο κουζίνας Siemens και αναλαμβάνουν την αποτελεσματική επισκευή και το service κάθε μοντέλου κουζίνας Siemens

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για τις επισκευές κουζινών Siemens;

Οι κουζίνες Siemens, χάρη στην άριστη ποιότητα κατασκευής τους αποτελούν συσκευές που δεν παρουσιάζουν συχνά πρόβλημα. Ιδιαίτερα μάλιστα που γίνεται τακτικό service, λειτουργούν άψογα ακόμη και μετά από πολλά χρόνια από τη λήξη της εγγύησης. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να εμφανίσουν κάποια στιγμή δυσλειτουργίες, που για την επιδιόρθωση τους η ανάγκη για παρέμβαση είναι άμεση. 

Μια βλάβη στην κουζίνα μπορεί να γίνει επικίνδυνη, και δε θα πρέπει να επιχειρήσετε την επιδιόρθωση της μόνοι σας, διότι υπάρχει ο κίνδυνος βραχυκυκλώματος. 

Ένας εξιδεικευμένος τεχνικός της Attika Service 365 στην επισκευή κουζίνας είναι άμεσα διαθέσιμος, ιδιαίτερα για περιπτώσεις άμεσης παρέμβασης, όπως τις παρακάτω: 

  • Η συσκευή της κουζίνας δεν λειτουργεί: Πριν ξεκινήσει να λειτουργεί η κουζίνα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συνδεδεμένη, είναι ανεβασμένη η ασφάλεια στον πίνακα και η πρίζα λειτουργεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα που προκαλούν περιορισμούς στη λειτουργία της συσκευής.
  • Μη θέρμανση του φούρνου: Η μη λήψη της σωστής θερμοκρασίας στο φούρνο αποτελεί ένα από τα ελαττώματα του αισθητήρα θερμοκρασίας, ή του θερμοστάτη για τον οποίο απαιτείται αντικατάσταση ή συντήρηση. 
  • Υπερβολικός θόρυβος του ανεμιστήρα: Είτε ο ανεμιστήρας έχει χαλάσει και απαιτείται αλλαγή, ή έχει χαλαρώσει η σύνδεση του. Μια πιο απλή αιτία είναι η συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς με αποτέλεσμα τη μη σωστή περιστροφή του.
  • Ξαφνικός τερματισμός της κουζίνας: Κεντρική αιτία είναι η υπερθέρμανση της συσκευής, οπότε και ο τερματισμός της πραγματοποιείται για λόγους ασφαλείας. Η υπερθέρμανση οφείλεται είτε σε βλάβη του θερμοστάτη, είτε στον ανεμιστήρα. 
  • Κατά τη χρήση της κουζίνας πέφτει η ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα: Είναι σημαντικό η συσκευή να λαμβάνει επαρκές φορτίο ισχύος, καθώς και να είναι σωστά συνδεδεμένη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν εξειδικευμένο τεχνικό. 
  • Μη λειτουργία των εστιών: Σε περίπτωση σωστής σύνδεσης της συσκευής και της σωστής λειτουργίας της πρίζας, κάποια δυσλειτουργία στο εσωτερικό της συσκευής παρεμβαίνει στη σωστή λειτουργία της συσκευής 
  • Μη λειτουργία του γκριλ: Σε περίπτωση που οι ρυθμίσεις της θερμοκρασίας και του γκριλ είναι σωστές, η βλάβη μπορεί να βρίσκεται στις αντιστάσεις του γκριλ ή σε κάποιο θερμοστάτη. 
  • Εμφάνιση καπνού από τον φούρνο: Πολλές φορές η εμφάνιση καπνού δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας και να αποτελεί προϊόν συσσώρευσης υπολειμμάτων φαγητού, λίπους ή καθαριστικών προϊόντων. Σε περίπτωση όμως που δεν αποτελεί αιτία κάποιων από τα παραπάνω, τότε υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρής βλάβης. 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν βλάβες, οι οποίες χωρίς την παρέμβαση ενός έμπειρου ειδικού μπορούν να οδηγήσουν σε βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση ή τη μόνιμη αχρήστευση της συσκευής. Ένας έμπειρος τεχνικός θα προχωρήσει στις απαραίτητες διεργασίες για την επισκευή της κουζίνας με τον απαραίτητο έλεγχο και τη χρήση όλων των κατάλληλων ανταλλακτικών. 

Όσο σημαντική όμως είναι η έγκαιρη και σωστή επισκευή, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το service κουζίνας Siemens. Το τακτικό service προλαμβάνει και επισκευάζει έγκαιρα οποιαδήποτε δυσλειτουργία, ακόμη και την πιο μικρή, πριν την εμφάνιση κάποιας σοβαρής βλάβης.

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 και κλείστε αμέσως ραντεβού για την επισκευή της κουζίνας siemens.

Ιστορική αναδρομή της κουζίνας Siemens

Από τα πρώτα ακόμη χρόνια του 20ου αιώνα, η Siemens αποτελεί πρωτοπόρο στην εξέλιξη της τεχνολογίας και των οικιακών συσκευών, με την κυκλοφορία προϊόντων και συσκευών που ξεχώρισαν αμέσως για τις νέες υπηρεσίες που πρόσφεραν, καθώς και τα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά. 

Τη δεκαετία του 1920 ο ηλεκτρισμός έγινε ένα αρκετά συνηθισμένο αγαθό. Το γεγονός αυτό άλλαξε σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα των νοικοκυριών. Με την επέκταση του ηλεκτρισμού, η ανάπτυξη και εξελίχθηκαν και οι οικιακές κουζίνες. Έτσι, τη δεκαετία του 1920 έκανε την εμφάνιση της η πρώτη ηλεκτρική κουζίνα. 

Η εξέλιξη συνεχίζεται, με ορόσημο το 1935 και την εμφάνιση του πρώτου φούρνου που περιλαμβάνει αυτόματες ρυθμίσεις θερμοκρασίας, και είχε την ονομασία Protos. Το αποτέλεσμα ήταν η πιο αποδοτική χρήση του ηλεκτρισμού, η συντόμευση του χρόνου ψησίματος, ο έλεγχος των θερμοκρασιών, αλλά και η πιο εύκολη διαδικασία μαγειρέματος. 

Ωστόσο, ένα ζήτημα που παρέμενε ήταν η διαδικασία του καθαρισμού του φούρνου, που πολλές φορές πραγματοποιούταν με σκληρά απορρυπαντικά. Τα πράγματα άλλαξαν το 1973, με την επινόηση του ηλεκτρικού φούρνου μαγειρέματος με πυρολυτική λειτουργία αυτοκαθαρισμού από τον Josef Ackermann. Η διαδικασία καθαρισμού του φούρνου έγινε πολύ πιο εύκολη. 

Τη δεκαετία του 1980 ήταν πολύ διαδεδομένη η ελεύθερη τοποθέτηση όλων των απαραίτητων οικιακών συσκευών σε μια κουζίνα. Έτσι, το 1986, η Siemens αποτέλεσε πρωτοπόρο, με τη δημιουργία των εντοιχιζόμενων οικιακών συσκευών. Έτσι, η κουζίνα απέκτησε νέο στυλ, καθώς και νέους τρόπους σχεδιασμού. 

Φυσικά, δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο κόσμος και η τεχνολογία πλέον αλλάζει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Συνεπώς, αλλάζουν και οι ανάγκες. Έτσι, το 2014, η Siemens έφερε στην αγορά τις πρώτες οικιακές συσκευές με Home Connect, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στη χρήση των οικιακών συσκευών.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πλήρη εξιδίκευση στο service και την επισκευή κουζίνας Siemens. Επικοινωνήστε και κλείστε ραντεβου 2109311155 / 6955212275.

Κλείστε αμέσως ραντεβού επισκευής κουζινας Siemens

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Siemens

Μενού