Τεχνικός Επισκευάζει Ψυγείο Πίτσος (Pitsos)

Τα ψυγεία Pitsos είναι αρκετά αξιόπιστα, όμως, όπως όλα τα ψυγεία, σε κάποια φάση θα αρχίσουν να εμφανίζουν ορισμένες βλάβες. Μερικές από αυτές δεν είναι σοβαρές και μπορούν να αντιμετωπιστούν με μερικές απλές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε εσείς οι ίδιοι. Άλλες, όμως, είναι σοβαρότερες και απαιτούν την άμεση συνδρομή τεχνικού ειδικού στις επισκευές ψυγείων Πίτσος, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω τις πιο συχνές βλάβες, ποιες από αυτές μπορείτε να τις επισκευάσετε μόνοι σας και πότε πρέπει να καλέσετε αμέσως τον τεχνικό για την επισκευή ψυγείου Πίτσος (Pitsos).

Συχνές βλάβες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας

  • Η πόρτα δεν κλείνει καλά: Μπορεί το λάστιχο της πόρτας να χρειάζεται αντικατάσταση. Πριν από αυτό, όμως, καλό είναι να το καθαρίσετε με μια οδοντόβουρτσα, πάνω στην οποία θα έχετε βάλει λίγη μαγειρική σόδα. Σε άλλες περιπτώσεις, η πόρτα δεν κλείνει, γιατί το ψυγείο δεν έχει τοποθετηθεί ίσια. Ιδανικά, τα ποδαράκια του ψυγείου πρέπει να έχουν τέτοιο ύψος, ώστε τα πίσω να είναι ένα εκατοστό πιο κοντά από τα μπροστά. Έτσι, η πόρτα θα κλείνει αμέσως, όταν την αφήνετε ανοιχτή λόγω της βαρύτητας.
  • Το ψυγείο δεν έχει καλή απόδοση: Αν το ψυγείο Pitsos δεν έχει πολύ καλή απόδοση, αλλά εξακολουθεί να θερμαίνει ικανοποιητικά τα τρόφιμα, τότε μπορεί απλά να το έχετε παραφορτώσει. Ενδέχεται, επίσης, να μη λειτουργεί πολύ καλά, επειδή έχει συσσωρευτεί σκόνη στο πίσω μέρος του ψυγείου και ο ανεμιστήρας εμποδίζεται από τις βρομιές. Ένα καλό καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα και καθαρό πανί θα λύσει το πρόβλημα.
  • Τα τρόφιμα παγώνουν: Συχνά αυτό συμβαίνει επειδή έχετε, επίτηδες ή κατά λάθος, κατεβάσει πολύ χαμηλά τη θερμοκρασία στον θερμοστάτη. Αλλά μπορεί να συμβεί το ίδιο και αν η πόρτα δεν κλείνει καλά ή δε δουλεύει επαρκώς ο ανεμιστήρας, οπότε το ψυγείο δουλεύει υπερωρίες, για να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία και τελικά παγώνει τα τρόφιμα (και φουσκώνει τους λογαριασμούς ρεύματος). Αν το πρόβλημα επιμένει και δεν καταφέρετε να λύσετε μόνοι σας το πρόβλημα καλέστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό του δικτύου μας στα τηλέφωνα 2109311155 και 69552122756946428488.

Πότε πρέπει να καλέσετε τεχνικό

  • Αν ακούτε κάποιον ασυνήθιστο θόρυβο. Πέρα από τον κλασικό θόρυβο που κάνουν περιστασιακά τα ψυγεία όταν δουλεύουν, όταν ο θόρυβος επιμένει, είναι πιο λεπτός ή πολύ έντονος, μπορεί να υπάρχει βλάβη στο μοτέρ ή τον ανεμιστήρα. Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί μας στις επισκευές του ψυγείων, θα επιλύσουν το πρόβλημα με ασφάλεια.
  • Αν το ψυγείο μυρίζει. Εφόσον είναι καθαρό, η άσχημη μυρωδιά σημαίνει ότι το ψυγείο δεν πιάνει την απαραίτητη θερμοκρασία, για να ψύξει τα τρόφιμα. Κάτι τέτοιο υποδεικνύει κατά πάσα πιθανότητα βλάβη στον θερμοστάτη.
  • Αν υπάρχει διαρροή νερού. Η διαρροή νερού μπορεί να σημαίνει ότι έχει σπάσει το δοχείο συλλογής νερού ή ότι έχει συσσωρευτεί πάγος στην κατάψυξη, οπότε προφανώς δε λειτουργεί σωστά το σύστημα απόψυξης.

Ένας έμπειρος τεχνικός της Attika Service, εξειδικευμένος στις επισκευές ψυγείων Πίτσος, είναι άμεσα διαθέσιμος, για να επιδιορθώσει οποιαδήποτε βλάβη χωρίς καμία καθυστέρηση, στον χώρο σας. Eπικοινωνήστε σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service που αναλαμβάνουν επισκευές ψυγείων Πίτσος (Pitsos) άμεσα, με συνέπεια. & ασφάλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού