Πλυντήρια Ρούχων

Ένα από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα στις επισκευές πλυντηρίων είναι όταν χρησιμοποιούμε ένα πλυντήριο και έχει τελειώσει η πλύση, αλλά τα νερά να έχουν μείνει μέσα και η πόρτα να μην ανοίγει. Η πόρτα δεν πρόκειται να ανοίξει, όσο και αν την τραβάμε, ώστε να μη γίνει μια ξαφνική διαρροή με όλα τα νερά που θα φύγουν από τον κάδο.

Οπότε τι κάνουμε; Το θέμα είναι να καταλάβουμε για ποιο λόγο το πλυντήριο δεν έχει καταφέρει να αποστραγγίσει τα νερά και να λύσουμε το πρόβλημα σε αυτό το σημείο. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και μπορείτε μόνοι με απλές κινήσεις και χωρίς να χρειάζεστε εξειδικευμένο εξοπλισμό να εντοπίσετε και να αποκαταστήσετε τη βλάβη.

Φυσικά, αν αυτό δεν είναι εφικτό, ένας έμπειρος τεχνικός στις επισκευές πλυντηρίων ρούχων από την Attika Service είναι στη διάθεσή σας, για να λύσει άμεσα και οικονομικά ακόμα και την πιο δύσκολη βλάβη, αρκεί να καλέσετε στα τηλέφωνα 2109311155 ή 69552122756946428488, για άμεση εξυπηρετήση άμεσα.

Σωλήνας Αποστράγγισης

Έλεγχος της αντλίας

Η συχνότερη αιτία που τα νερά μένουν μέσα στον κάδο είναι ότι η αντλία εμποδίζεται να λειτουργήσει σωστά. Η αντλία είναι το εξάρτημα του πλυντηρίου που αντλεί τα απόνερα και τα οδηγεί στον σωλήνα αποστράγγισης. Αυτή μπορεί να μη λειτουργεί για διάφορους λόγους.

Το πιο πιθανό είναι ότι η φτερωτή της αντλίας έχει κάποιο εμπόδιο, όπως χνούδια από τα ρούχα, βρομιά ή κάποιο αντικείμενο (π.χ. κέρμα), και δεν μπορεί να γυρίσει. Την αντλία μπορείτε να την προσεγγίσετε ανοίγοντας το καπάκι κάτω από το πλυντήριο, αφού πρώτα το έχετε βγάλει από την πρίζα. Όμως, μπορεί να βγει πολύ νερό ανοίγοντάς το, οπότε καλό είναι να έχετε μια λεκάνη δίπλα, για να μαζέψετε τα νερά.

Αν καθαρίσετε καλά την αντλία και βεβαιωθείτε ότι δεν εμποδίζεται, τότε αυτή θα πρέπει να λειτουργεί. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε είτε η βλάβη εντοπίζεται στον σωλήνα αποστράγγισης, είτε η αντλία χρειάζεται αντικατάσταση, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήστε με έναν τεχνικό της ομάδας μας για να επισκευάσει την βλάβη.

Φραγμένος Σωλήνας

Έλεγχος του σωλήνα αποστράγγισης

Συχνά ο σωλήνας αποστράγγισης βουλώνει από διάφορα αντικείμενα ή χνούδια από τα ρούχα. Εφόσον η αντλία είναι εντάξει, μπορείτε να δοκιμάσετε να θέσετε σε λειτουργία το πρόγραμμα άντλησης των νερών. Αν ο σωλήνας έχει βουλώσει, τότε δεν θα μπορεί να αντλήσει τα νερά.

Το φράξιμο στον σωλήνα μπορείτε να το καταλάβετε εύκολα ψηλαφώντας τον, μιας και είναι εύκαμπτος. Ή μπορεί απλά σε κάποιο σημείο να έχει τσακίσει ο σωλήνας. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, βεβαιωθείτε ότι το τσάκισμα δεν του έχει αφήσει κάποια ρωγμή, γιατί τότε στην επόμενη πλύση θα υπάρχει διαρροή κατά το στάδιο της άντλησης.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε σε ποιο σημείο βρίσκεται το φράξιμο, τότε προτιμότερο είναι να απευθυνθείτε σε τεχνικό, ώστε να μην προκαλέσετε κάποια ζημιά.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Attika Service 365 είναι άμεσα διαθέσιμοι για εσάς με αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στις επισκευές πλυντηρίων που γίνονται στις περισσότερες περιπτώσεις αυθημερόν. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού