Τεχνικός Επισκευάζει Πλυντήριο General Electric

Μία βλάβη στο πλυντήριο ρούχων μας γεμίζει σχεδόν πάντα ανησυχία, καθώς φοβόμαστε τυχόν διαρροές ή σοβαρότερες ζημιές που μπορεί να γίνουν. Αν και τα πλυντήρια General Electric δεν εμφανίζουν συχνά κάποιο πρόβλημα, καθώς είναι πολύ αξιόπιστα, αν είναι αρκετά παλιά κάτι μπορεί να συμβεί.

Σε αυτή την περίπτωση, θα εμφανιστεί κωδικός βλάβης στην οθόνη που θα μας προϊδεάζει για το πρόβλημα. Οι κωδικοί βλάβης είναι φυσικά πολλοί και μερικοί διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Όμως, οι περισσότεροι είναι κοινοί. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω ποιοι είναι οι συχνότεροι κωδικοί βλάβης στα πλυντήρια General Electric και τι πρέπει να κάνετε για κάθε πρόβλημα, όπως ενημερώνουν οι τεχνικοί της ομάδας Attika Service 365.

Πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης

Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης GE

Οι συχνότεροι κωδικοί βλάβης στα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης General Electric είναι:

  • Ε23: Πιθανότητα διαρροής λόγω υπερχείλισης. Θα πρέπει να ελέγξετε τη βαλβίδα ή τον αισθητήρα νερού για τυχόν εμπόδια που αποτρέπουν τη ροή.
  • E45: Πρόβλημα στην ταχύτητα περιστροφής του κάδου. Ο κάδος μπορεί να περιστρέφεται πολύ αργά ή καθόλου. Πιθανώς να υπάρχει πρόβλημα στο μοτέρ.
  • Ε46: Υπερθέρμανση του μοτέρ. Θα πρέπει να αποσυνδέσετε αμέσως το πλυντήριο και να το θέσετε ξανά σε λειτουργία μετά από 30 δευτερόλεπτα. Αν ο κωδικός συνεχίζει να εμφανίζεται, τότε υπάρχει βλάβη στο μοτέρ και δεν πρέπει να θέσετε ξανά σε λειτουργία το πλυντήριο μέχρι να το δει τεχνικός και να αναλάβει την επισκευή service του πλυντηρίου ρούχων.
  • Ε60: Η πόρτα δεν κλείνει καλά. Ενδέχεται να υπάρχει βλάβη στην πόρτα, οπότε όντως να μην κλειδώνει, όμως μπορεί η βλάβη να εντοπίζεται στον αισθητήρα που δεν ανιχνεύει ότι η πόρτα έχει κλείσει. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το πλυντήριο και να το θέσετε ξανά σε λειτουργία μετά από 30 δευτερόλεπτα. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε πρέπει να απευθυνθείτε σε τεχνικό.
  • E61: Η πόρτα δεν ξεκλειδώνει μετά το πέρας της πλύσης. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το πλυντήριο και να το θέσετε ξανά σε λειτουργία μετά από 30 δευτερόλεπτα. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε πρέπει να απευθυνθείτε σε τεχνικό στα τηλέφωνα 2109311155 και 6955212275 & 6946428488 για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Πλυντήρια άνω φόρτωσης

Πλυντήριο Άνω Φόρτωσης GE

Οι συχνότεροι κωδικοί βλάβης στα πλυντήρια άνω φόρτωσης General Electric είναι:

  • 1: Δεν κλειδώνει το καπάκι. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί όντως υπάρχει βλάβη στον μοχλό του καπακιού (ο οποίος χαλάει συχνά στα πλυντήρια άνω φόρτωσης). Μπορεί, όμως, να ευθύνεται και ο αισθητήρας, οπότε πρέπει να το δει τεχνικός.
  • 6: Υψηλό επίπεδο πίεσης του νερού στην ειδική θύρα. Αυτό συμβαίνει κατά πάσα πιθανότητα επειδή η βαλβίδα νερού έχει φράξει, οπότε το νερό δεν μπορεί να αποστραγγιστεί. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας αν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στη βαλβίδα, αλλά αυτό μπορεί να είναι σε δυσπρόσιτο σημείο, οπότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το ελέγξει τεχνικός.
  • 15: Βλάβη στον αισθητήρα θερμοκρασίας. Μπορεί αυτός να έχει αποσυνδεθεί ή να έχει χαλάσει, οπότε απαιτείται η αντικατάστασή του.
  • 22: Το φορτίο είναι εκτός ισορροπίας. Ειδικά στα πλυντήρια άνω φόρτωσης ένα φορτίο πολύ βαρύ μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στον κάδο, οπότε το πλυντήριο δεν ξεκινάει. Θα πρέπει ο κάδος να είναι γεμάτος περίπου στα 2/3 με ρούχα παρόμοιου βάρους.

Αν οι παραπάνω κωδικοί βλάβης επιμένουν και το πρόβλημα δεν λύνεται, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό στις επισκευές πλυντηρίων General Electric. Οι έμπειροι τεχνικοί της Attika Service 365 είναι άμεσα διαθέσιμοι για εσάς με αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού