Οι κουζίνες Πίτσος θεωρούνται γενικά αξιόπιστες, με τις πρώτες βλάβες να εμφανίζονται μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας. Ωστόσο, το θέμα με τις κουζίνες είναι πως οποιαδήποτε βλάβη πρέπει να σας προβληματίσει αμέσως, γιατί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ασφαλείας στο σπίτι.

Έτσι, καλό είναι να γνωρίζετε ποιες είναι οι συχνότερες βλάβες που απαιτούν επισκευή κουζίνας Πίτσος, πότε πρέπει να σας ανησυχήσουν και πότε είναι απαραίτητο να καλέσετε άμεσα έναν έμπειρο τεχνικό για αποκατάσταση της βλάβης.

Η κουζίνα είναι «νεκρή»

Αν γυρίζετε τους διακόπτες και η κουζίνα δεν κάνει τίποτα, δηλαδή δεν ανάβει το φωτάκι, το φως μέσα στον θάλαμο και δεν ζεσταίνει ο φούρνος, τότε το πρόβλημα βρίσκεται πιθανώς στην ηλεκτρική παροχή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει πέσει η ασφάλεια, αλλά και ότι μπορεί να έχει χαλάσει η πρίζα ή το καλώδιο της κουζίνας.

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν ευθύνεται, τότε το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και μπορεί να έχει υποστεί βλάβη η πλακέτα της κουζίνας. Σε αυτή την περίπτωση, ο τεχνικός θα εξετάσει το ενδεχόμενο της επισκευής της, κάτι που μπορεί να γίνει αν διαθέτει την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Διαφορετικά, η αντικατάσταση της πλακέτας δεν συμφέρει πάντοτε σε σχέση με την αγορά νέας κουζίνας. Kαλέστε έναν εξειδικευμένο τεχνικό του δικτύου μας στα τηλέφωνα 2109311155 και 69552122756946428488 και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Δεν δουλεύει ο αέρας

Μια συχνή βλάβη στις κουζίνες Pitsos είναι να μη δουλεύει ο αέρας, δηλαδή να ζεσταίνονται μεν οι αντιστάσεις, αλλά στο πρόγραμμα με τον αέρα να μην διαχέεται θερμός αέρας στον θάλαμο. Εφόσον οι αντιστάσεις δουλεύουν, οπότε ξέρουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτές ή στο θερμοστάτη, τότε έχει χαλάσει η φτερωτή, η οποία διαχέει το ζεστό αέρα. Η αντικατάστασή της γίνεται από τον τεχνικό άμεσα και ο φούρνος λειτουργεί έπειτα κανονικά.

Η κουζίνα ρίχνει την ασφάλεια

Αν μόλις θέτετε σε λειτουργία την κουζίνα πέφτει η ασφάλεια στον πίνακα, τότε αυτό υποδεικνύει ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα. Πρόκειται για μια σοβαρή βλάβη που πρέπει οπωσδήποτε να δει τεχνικός και δεν πρέπει να την αφήσετε για καιρό αφρόντιστη. Συνήθως για το βραχυκύκλωμα ευθύνονται οι αντιστάσεις, όμως μπορεί να έχει φθαρεί και κάποια καλωδίωση στο εσωτερικό της κουζίνας, οπότε μόνο ο τεχνικός μπορεί να αξιολογήσει και να προχωρήσει στην επισκευή της κουζίνας με ασφάλεια.

Ο φούρνος δεν ζεσταίνει

Αν όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά, δηλαδή ανάβει το φως και το μοτέρ του φούρνου δουλεύει, αλλά αυτός δεν ζεσταίνεται, τότε η βλάβη βρίσκεται είτε στον θερμοστάτη είτε στην ασφάλεια. Ο τεχνικός μπορεί να αντικαταστήσει το χαλασμένο εξάρτημα άμεσα, ώστε ο φούρνος να λειτουργήσει ξανά στην εντέλεια.

Αν παρατηρείτε κάποια από τις παραπάνω βλάβες ή κάποιο άλλο πρόβλημα στην κουζίνα σας, επικοινωνήστε σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service 365 που αναλαμβάνουν  σε επισκευή κουζίνας Pitsos. Η καλή λειτουργία της κουζίνας σχετίζεται όχι μόνο με την καθημερινή ευκολία, αλλά και με την ασφάλεια σε ένα σπίτι, οπότε απαιτείται άμεση επίλυση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού