Επισκευή Κουζίνας General Electric Οι βλάβες στην κουζίνα δεν είναι κάτι σπάνιο, καθώς πρόκειται για μια συσκευή που τη χρησιμοποιούμε συχνά και με βαριά μάλιστα χρήση. Βέβαια, οι κουζίνες General Electric δεν βγάζουν πολλές βλάβες και αυτές τις εμφανίζουν αρκετά χρόνια μετά την αγορά, ειδικά αν γίνεται τακτικό service. Αν, όμως, εμφανιστεί μια δυσλειτουργία, καλό είναι να απευθυνθείτε σε τεχνικό εξειδικευμένο στην επισκευή κουζίνας General Electric, ώστε η αντιμετώπιση του προβλήματος να γίνει με ασφάλεια και να δοθούν ολοκληρωμένες λύσεις.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τις κυριότερες από αυτές τις βλάβες, τι ακριβώς σημαίνουν και πώς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, όταν εμφανιστούν.

Περιεχόμενα
Δεν ανάβει το φωτάκι
Βλάβη στον θερμοστάτη
Βλάβη κεραμικής εστίας
Η πόρτα του φούρνου δεν κλείνει καλά

Δεν ανάβει το φωτάκι

Το να μην ανάβει το φωτάκι του φούρνου είναι μια πολύ απλή βλάβη, η οποία δεν χρειάζεται καν επισκευή, αν ο φούρνος λειτουργεί κανονικά, αφού πρόκειται απλά για ένα καμένο λαμπάκι. Όμως, δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Μπορεί να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στα ηλεκτρικά κυκλώματα της κουζίνας General Electric, κάτι που μπορεί να αξιολογήσει μόνο έμπειρος τεχνικός. Γενικά, αν ο φούρνος λειτουργεί κανονικά και θερμαίνει το φαγητό ακριβώς όπως έκανε πριν χωρίς ατυχήματα, καθυστερήσεις και άλλα προβλήματα, το πιο πιθανό είναι ότι απλώς έχει καεί ο λαμπτήρας. Αν, όμως, το φαγητό δεν θερμαίνεται σωστά ή ο φούρνος το καίει, τότε κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει που θέλει διερεύνηση.

Βλάβη στον θερμοστάτη

Είναι ίσως η πιο συχνή σοβαρή βλάβη σε κουζίνες General Electric. Όταν ο θερμοστάτης δε λειτουργεί σωστά, η θερμοκρασία του φούρνου δεν είναι σταθερή, αλλά παρουσιάζει διακυμάνσεις είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Πρακτικά, θα το καταλάβετε αν το φαγητό δεν ζεσταίνεται καλά, το ψήσιμο αργεί να γίνει ή αντιθέτως αν το φαγητό καίγεται χωρίς προφανή αιτία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο τεχνικός θα ελέγξει τον θερμοστάτη και αν αυτό απαιτείται, θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του με καινούριο ανταλλακτικό. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2109311155 και 69552122756946428488.

Βλάβη κεραμικής εστίας

Μετά από πολυετή χρήση, κάποια κεραμική εστία ενδέχεται να παρουσιάσει ελαττωματική λειτουργία. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να διαπιστωθεί ποια ασφάλεια έχει πρόβλημα και αν πρέπει να αντικατασταθεί η συγκεκριμένη κεραμική εστία ή ολόκληρη η υποκείμενη δομή. Ο εξιδεικευμένος τεχνικός της ομάδας μας θα αναλάβει την επισκευή της κουζίνας σας με ασφάλεια και συνέπεια

Η πόρτα του φούρνου δεν κλείνει καλά

Αυτό συμβαίνει στις κουζίνες General Electric με βαριές πόρτες ή αν έχει πέσει βάρος πάνω στην πόρτα, οπότε η επαφή δεν είναι καλή και ο φούρνος δεν κλείνει στεγανά. Πρόκειται για μια βλάβη που τη βλέπουμε πολύ σπάνια, αν γίνεται τακτικό service στην κουζίνα, αφού τότε επιθεωρείται το λάστιχο και ελέγχονται οι μεντεσέδες. Παρόλο που δεν είναι μια σοβαρή βλάβη, έχει σίγουρα επίπτωση στο λογαριασμό του ρεύματός σας, καθώς ο φούρνος χάνει σε θερμότητα και άρα απαιτεί μεγάλη δαπάνη ενέργειας για το ίδιο αποτέλεσμα σε σύγκριση με παλαιότερα. Ένας τεχνικός μπορεί να επιδιορθώσει την επαφή της πόρτας γρήγορα και με ελάχιστο κόστος. Αν παρατηρείτε κάποια από τις παραπάνω βλάβες ή κάποιο άλλο πρόβλημα στην κουζίνα σας, επικοινωνήστε αμέσως με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service 365 σε επισκευή κουζίνας General Electric. Η καλή λειτουργία της κουζίνας σχετίζεται όχι μόνο με την καθημερινή ευκολία, αλλά και με την ασφάλεια σε ένα σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού