ο χώρος της κουζίνας και συσκεύες

Η Siemens θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στις κουζίνες, οι οποίες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ανθεκτικότητα και αποδοτικότητα. Ωστόσο, ορισμένες φορές παρουσιάζουν βλάβες, κάποιες εκ των οποίων μπορούν να επιλυθούν από τον μέσο χρήστη και κάποιες χρειάζονται την επισκευή τεχνικού εξειδικευμένου στην επισκευή κουζίνας Siemens.

Ας δούμε παρακάτω ποιες είναι οι συχνότερες από αυτές τις βλάβες και τι μπορείτε να κάνετε για αυτές.

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες στις κουζίνες Siemens

  • Ο φούρνος Siemens δεν ανάβει: Αν ο φούρνος είναι εντελώς νεκρός, τότε υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτρική παροχή. Μπορεί να πρόκειται για κάτι απλό, όπως να έχει πέσει η ασφάλεια ή ο γενικός, αλλά ενδέχεται να υπάρχει βλάβη στο καλώδιο τροφοδοσίας. Αν, όμως, λειτουργεί, αλλά δεν ανάβει το φως του εσωτερικά (και συνεπώς δεν θερμαίνεται), τότε μπορεί να είναι ενεργοποιημένος ο χρονομετρητής. Σε πολλές κουζίνες Siemens ο χρονομετρητής ανάβει αυτόματα μαζί με τη λειτουργία του φούρνου, οπότε πρέπει να πατήσετε το κουμπί και να τον απενεργοποιήσετε, ώστε να ξεκινήσει τη λειτουργία του ο φούρνος.
  • Ο φούρνος δεν θερμαίνεται: Αν λειτουργεί ο ανεμιστήρας και ανάβει η λυχνία θερμοστάτη, αλλά δε βγαίνει ζέστη στο εσωτερικό του φούρνου, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στον θερμοστάτη ή στο θερμαντικό στοιχείο.
  • Δεν ανάβει το γκριλ: Αν έχετε βάλει τις σωστές ρυθμίσεις θερμοκρασίας και γκριλ, αλλά αυτό δεν ανάβει, τότε κάποιο στοιχείο είναι ελαττωματικό και έχει υποστεί βλάβη. Μπορεί η βλάβη να βρίσκεται στην αντίσταση του γκριλ, στον θερμοστάτη υπερθέρμανσης ή στον θερμοστάτη του κυρίως φούρνου. Επικοινωνήστε με έναν εξιδεικευμένο τεχνικό της ομάδας μας στα τηλέφωνα 2109311155 και 69552122756946428488, για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.
  • Ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο: Μπορεί να έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας και να θέλει αλλαγή, όμως μπορεί η βλάβη να είναι πιο απλή, όπως ότι έχει χαλαρώσει η σύνδεσή του ή δεν περιστρέφεται σωστά λόγω συσσώρευσης σκόνης και βρομιάς. 
  • Ο φούρνος καίει το φαγητό: Πρόκειται για κλασική περίπτωση βλάβης στον θερμοστάτη,  ο οποίος δεν μπορεί να κρατήσει την προκαθορισμένη θερμοκρασία και την ανεβάζει απότομα, με αποτέλεσμα να καίγεται το φαγητό.
  • Ο φούρνος σβήνει μετά από λίγη ώρα λειτουργίας: Ο ξαφνικός τερματισμός της λειτουργίας του φανερώνει υπερθέρμανση, οπότε σταματάει για λόγους ασφαλείας. Μπορεί όντως να συμβαίνει υπερθέρμανση, οπότε το πρόβλημα εντοπίζεται στον ανεμιστήρα. Μπορεί, όμως, να έχει χαλάσει ο θερμοστάτης και να μη μπορεί να ελέγξει σωστά τη θερμοκρασία.

Γενικά, η επισκευή κουζίνας συνδέεται με ηλεκτρολογικά ζητήματα και τις περισσότερες φορές απαιτεί την τοποθέτηση καινούριου ανταλλακτικού. Επειδή πρόκειται για θέματα ασφαλείας, καλό είναι να επικοινωνήσετε σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service 365. Θα έρθει με πλήρη συνέπεια στον χώρο σας, στις περισσότερες περιπτώσεις να επισκευάσει αυθημερόν τη βλάβη και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού