Επισκευή Πλυντηρίου Pitsos

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει κανείς, όταν χρησιμοποιεί ένα πλυντήριο ρούχων, είναι αυτό να μην ξεκινάει. Πρόκειται για κάτι που μπορεί να οφείλεται σε σοβαρές αιτίες, όπως να έχει υποστεί βλάβη η πλακέτα του πλυντηρίου. Ωστόσο, στα πλυντήρια Pitsos σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η αιτία είναι συνήθως πιο απλή, καθόλου ακριβή και μπορείτε να την αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα πρέπει να ελέγξετε, αν το πλυντήριό σας δεν ξεκινάει, ώστε να ξέρετε πότε είναι απαραίτητο να καλέσετε τεχνικό εξειδικευμένο στην επισκευή πλυντηρίου Pitsos.

Περιεχόμενα
Ασφάλεια παιδιού
Άνισο φορτίο
Διακόπτης της πόρτας
Ο σωλήνας παροχής νερού έχει φράξει
Παροχή ρεύματος

Ασφάλεια παιδιού

Στα πλυντήρια Pitsos υπάρχει η επιλογή της ασφάλειας παιδιού, που δεν επιτρέπει στο πλυντήριο να ξεκινήσει. Μπορεί αυτή να έχει ενεργοποιηθεί κατά λάθος και αυτό θα το καταλάβετε αν στην  οθόνη αναβοσβήνει η ένδειξη CL. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα για δέκα δευτερόλεπτα το κουμπί με το κλειδί. Αν το πλυντήριο είναι παλαιότερο και στο μοντέλο δεν υπάρχει τέτοιο κουμπί, τότε πατήστε ταυτόχρονα για δέκα δευτερόλεπτα το κουμπί για τις στροφές και τη λήξη της πλύσης.

Άνισο φορτίο

Τα καινούρια πλυντήρια Pitsos διαθέτουν σύστημα ζυγοστάθμισης που ανιχνεύει το βάρος και την ισορροπία του φορτίου μέσα στο πλυντήριο, ώστε να μην προκληθεί βλάβη στον κάδο λόγω πολύ μεγάλου ή πολύ μικρού βάρους. Αν, λοιπόν, έχετε βάλει πάρα πολλά ή πολύ λίγα ρούχα, επειδή το φορτίο είναι άνισα κατανεμημένο, η πλύση δεν θα ξεκινάει. Συνεπώς, θα πρέπει να βγάλετε ή να προσθέσετε κάποια ρούχα, ώστε αυτά να καλύπτουν περίπου τα 2/3 του κάδου, ενώ παράλληλα καλό είναι αυτά να είναι διαφορετικού μεγέθους, ώστε το βάρος να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.

Διακόπτης της πόρτας

Κανένα πλυντήριο δεν ξεκινάει, αν δεν έχει κλείσει καλά η πόρτα του. Και μπορεί σε εσάς να φαίνεται ότι η πόρτα έχει κλείσει, όμως ενδέχεται να θέλει λίγη παραπάνω πίεση. Στα πλυντήρια άνω φόρτωσης συμβαίνει συχνά ο διακόπτης να έχει χαλάσει, οπότε το καπάκι να μην κλείνει καλά. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρόκειται να ξεκινήσει η πλύση, ακριβώς για να μη δημιουργηθούν διαρροές. Επικοινωνήστε με έναν τεχνικό της ομάδας μας για να αναλάβει την αντικατάσταση του διακόπτη, γρήγορα και οικονομικά.

Ο σωλήνας παροχής νερού έχει φράξει

Ελέγξτε τον εύκαμπτο σωλήνα πίσω από το πλυντήριο, για να βεβαιωθείτε ότι το νερό μπορεί εύκολα να ρέει μέσα από αυτόν. Εάν ο σωλήνας έχει φράξει, τότε δεν θα υπάρχει παροχή νερού στο πλυντήριο και δεν θα μπορεί να ξεκινήσει η πλύση. Τεχνικός του δικτύου μας θα αναλάβει την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων, αρκεί να καλέσετε στα τηλέφωνα 2109311155 ή 69552122756946428488, και θα εξυπηρετήθείτε άμεσα.

Παροχή ρεύματος

Φυσικά, κάθε φορά που δεν λειτουργεί μια συσκευή, θα πρέπει να κάνουμε έναν καλό έλεγχο ως προς την παροχή του ρεύματος. Μπορεί να έχει πέσει η ασφάλεια ή ακόμα και ο γενικός, ή ενδέχεται να έχει χαλάσει η πρίζα ή το καλώδιο τροφοδοσίας. Αν και δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, αν το πλυντήριο δεν λειτουργεί καθόλου και είναι «νεκρό», είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, τότε η συνδρομή τεχνικού είναι απαραίτητη. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός με εμπειρία στις επισκευές πλυντηρίων Pitsos από την ομάδα της Attika Service 365 θα είναι άμεσα διαθέσιμος, για να έρθει στον χώρο σας και να επισκευάσει τη βλάβη οικονομικά, αξιόπιστα και με ασφάλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού