ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ARISTON

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ARISTON

Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα πλυντήρια Ariston είναι η υψηλή αξιοπιστία και ο μικρός αριθμός βλαβών που εμφανίζουν, ακόμη και αρκετά χρόνια μετά την αγορά τους. Αυτό οφείλεται στον υψηλό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής τους. 

Ωστόσο, ακόμη και αυτά μπορούν κάποια στιγμή να παρουσιάσουν κάποια βλάβη, που η επισκευή της απαιτεί τη συνδρομή ενός καταρτισμένου τεχνικού στις επισκευή πλυντηρίου ρούχων Ariston

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να έρθουμε αμέσως στον χώρο σας με απόλυτη συνέπεια.

Γιατί να επιλέξω την Attika Service 365 για την επισκευή του πλυντηρίου Ariston;

 • Εμπειρία και υψηλή κατάρτιση: Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία για την άμεση διάγνωση και επισκευή πλυντηρίων Ariston 
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο και τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό για την ταχεία και αξιόπιστη συσκευή κάθε βλάβης 
 • Συνέπεια: Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας, χωρίς καθυστερήσεις ή ακυρώσεις 
 • Χαμηλές τιμές: Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς
 • Εγγύηση: Κάθε ανταλλακτικό και υπηρεσία μας συνοδεύεται από γραπτή  εγγύηση καλής λειτουργίας

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για την επισκευή βλάβης σε ένα πλυντήριο Ariston;

Συχνά, ένα πλυντήριο ρούχων μπορεί να εμφανίσει κάποια δυσλειτουργία που λύνεται εύκολα από τον χρήστη, όπως να βουλώσει κάποιο φίλτρο. Ωστόσο, μπορούν να παρουσιαστούν σοβαρές βλάβες που απαιτούν τη συνδρομή εξειδικευμένου τεχνικού στις επισκευές πλυντηρίων Ariston. Μερικά από τα πιο συχνά προβλήματα που εμφανίζουν τα πλυντήρια Ariston είναι: 

 • Ο κάδος κάνει δυνατό θόρυβο κατά το γύρισμα του
 • Ο κάδος έχει υποστεί ρήξη 
 • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει την άντληση των νερών ή είναι εντελώς «νεκρό»
 • Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα
 • Υπάρχει διαρροή νερών στο μπροστινό τμήμα του ή στις σωληνώσεις 
 • Δεν κλείνει καλά η πόρτα του πλυντηρίου, ακόμη κι αν καθαρίσατε το λάστιχο

Εξίσου σημαντική είναι και η συντήρηση του πλυντηρίου ρούχων Ariston με το τακτικό service του. Η συσσώρευση αλάτων και βρωμιάς σε σωληνώσεις και διάφορα εξαρτήματα έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση βλαβών, που σε διαφορετικές περιπτώσεις θα ήταν ανύπαρκτη. Στο service πλυντηρίων Ariston περιλαμβάνεται ο έλεγχος των αντλιών, του ρουλεμάν, των σωλήνων, του ιμάντα, του αμορτισέρ και της πόρτας, αλλά και των ευαίσθητων σημείων της συσκευής. Με αυτό τον τρόπο επισκευάζεται εγκαίρως οποιαδήποτε δυσλειτουργία, πριν την εμφάνιση σοβαρής ζημιάς. 

Έτσι, επιδιορθώνεται έγκαιρα οποιαδήποτε βλάβη σε αρκετά χαμηλό κόστος, χαρίζοντας στο πλυντήριο ρούχων Ariston μεγάλη διάρκεια ζωής, μακριά από βλάβες για αρκετά χρόνια. 

Καλέστε μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488 και κλείστε αμέσως ραντεβού και ένας εξειδικευμένος τεχνικός στις επισκευές πλυντηρίων θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ariston

Μενού