ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ BOSCH

 1. Αρχική
 2. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ BOSCH

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 βρίσκεται στη διάθεση σας για την άμεση διάγνωση και επισκευή πλυντηρίου ρούχων Bosch. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα έμπειροι στις επισκευές πλυντηρίων Bosch και προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις σε οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής. 

Πάντοτε συνεπείς στα ραντεβού μας, ερχόμαστε στο χώρο σας για την επιδιόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Γιατί να επιλέξετε την Attika Service 365 για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων Bosch;

 • Υψηλή τεχνογνωσία: Κάθε ένας από τους τεχνικούς μας διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και κατάρτιση, διασφαλίζοντας την άμεση επισκευή ακόμη και της πιο σοβαρής βλάβης του πλυντηρίου σας. 
 • Σύγχρονος εξοπλισμός: Διαθέτουμε όλο τον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό κατά την διάρκεια των εργασιών στις επισκευές πλυντηρίων, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες που έχει κάθε περιστατικό γρήγορα και με ασφάλεια. 
 • Άμεση εξυπηρέτηση: Προσφέρουμε άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση καθημερινά, ακόμη και στις πιο επείγουσες περιπτώσεις. 
 • Διάγνωση και επισκευή: Η διάγνωση μας είναι αλάνθαστη, ενώ επισκευάζουμε κάθε βλάβη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, χωρίς  καθυστερήσεις. 
 • Χαμηλές τιμές: Προσφέρουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις στις επισκευές πλυντηρίου ρούχων Bosch στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. 
 • Εγγύηση: Για κάθε υπηρεσία και ανταλλακτικό μας, προσφέρουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας. 
 • Φροντίδα της συσκευής σας: Κάθε εργασία μας εγγυάται την άριστη λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων Bosch και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του.
 • Επισκευή όλων των πλυντηρίων Bosch: Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις απαιτήσεις που έχει κάθε μοντέλο, και αναλαμβάνουν το επιτυχημένο service όλων των μοντέλων πλυντηρίων Bosch. Κλείστε ένα ραντεβού στα τηλέφωνα 2109311155 / 6955212275 / 6946428488.

Πότε πρέπει να καλέσω τεχνικό για την επισκευή των πλυντηρίων ρούχων Bosch;

Πολλές φορές, ένα πλυντήριο ρούχων Bosch μπορεί να εμφανίσει δυσλειτουργίες οι οποίες λύνονται εύκολα από τον χρήστη, όπως να έχει γεμίσει ο κάδος νερά και να χρειάζεται κάποια διαδικασία αποστράγγισης, ή να έχει βουλώσει κάποιο φίλτρο. 

Ωστόσο, υπάρχουν και πιο σοβαρές βλάβες που απαιτούν τη συνδρομή τεχνικού για την επισκευή των πλυντηρίων Bosch. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες είναι οι βλάβες που δε θα πρέπει να επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας, αλλά θα πρέπει να καλέσετε άμεσα έναν τεχνικό. 

Ένας τεχνικός της Attika Service 365 είναι άμεσα στη διάθεση σας, σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι ένα από τα παρακάτω από τα πιο συχνά προβλήματα σε πλυντήρια Bosch

 • Ο κάδος κάνει δυνατό θόρυβο κατά τη λειτουργία: Πολλά πλυντήρια κάνουν κάποιο θόρυβο κατά τη λειτουργία τους. Αν όμως επεκτείνεται πέρα από το συνηθισμένο, ο θόρυβος αυτός μπορεί να οφείλεται σε κάποια βλάβη, όπως η διάβρωση από άλατα. 
 • Δεν πραγματοποιείται άντληση νερών πλυντηρίου: Πρόκειται για ένα αρκετά συχνό ζήτημα. Μια πιθανή αιτία μπορεί να είναι κάποιο εμπόδιο στο σωλήνα, ή κάποια σοβαρή βλάβη την οποία μπορεί να επιλύσει μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνικός
 • Το πλυντήριο δεν ξεκινάει: Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως για παράδειγμα να μην έχει κλείσει καλά η πόρτα, ή να είναι τοποθετημένα πολλά ρούχα στον κάδο. Σε περίπτωση όμως που αποκλειστούν αυτά τα ενδεχόμενα, η εμφάνιση αυτού του ζητήματος μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως ο φραγμός των φίλτρων κάποιου σωλήνα
 • Το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα: Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει βραχυκύκλωμα σε κάποια περιοχή της συσκευής, με αποτέλεσμα την αύξηση της έντασης του ρεύματος. Η ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα πέφτει ως μέσο προστασίας της συσκευής και των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων 
 • Παρατηρείτε διαρροή νερών στο πίσω ή μπροστά σημείο του πλυντηρίου: Αποτελεί σημάδι βλάβης των σωλήνων του πλυντηρίου, η οποία καλεί για επισκευές του πλυντηρίου Bosch.
 • Η πόρτα του κάδου του πλυντηρίου δεν κλείνει καλά: Σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί σημάδι συσσώρευσης βρωμιάς στο λάστιχο. Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχιστεί και μετά τον καθαρισμό του, η βλάβη μπορεί να οφείλεται είτε σε πρόβλημα στον μηχανισμό του κλείστρου του πλυντηρίου, σε πρόβλημα στην πλακέτα, είτε σε πρόβλημα στον μεντεσέ της πόρτας

Όλα τα παραπάνω αποτελούν βλάβες πλυντηρίου ρούχων Bosch, οι οποίες χωρίς τη συνδρομή ενός έμπειρου τεχνικού μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιο βραχυκύκλωμα, πλημμύρα ή και την μόνιμη αχρήστευση της συσκευής. Ένας τεχνικός μας θα αποκαταστήσει άμεσα τη βλάβη και θα προχωρήσει στις επισκευές των πλυντηρίων ρούχων Bosch με τη χρήση οποιουδήποτε απαραίτητου ανταλλακτικού, αλλά και με τον εξονυχιστικό έλεγχο, για την εγγύηση της σωστής λειτουργίας. 

Εξίσου σημαντική όμως είναι και η συντήρηση με το service πλυντηρίου ρούχων Bosch. Η συσσώρευση αλάτων και βρωμιάς σε διάφορα εξαρτήματα μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση βλαβών, οι οποίες διαφορετικά δεν θα έκαναν την εμφάνιση τους. Το service πλυντηρίων Bosch περιλαμβάνει τον έλεγχο των αντλιών, του ρουλεμάν, των σωλήνων, του ιμάντα, του αμορτισέρ και της πόρτας, καθώς και των υπόλοιπων ευαίσθητων σημείων της συσκευής, για την έγκαιρη εύρεση και επισκευή κάποιας δυσλειτουργίας, πριν την εμφάνιση κάποιας σοβαρής βλάβης. Ένας έμπειρος τεχνικός της ομάδας μας θα σας βοηθήσει να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει η συσκευή σας, στα τηλέφωνα 2109311155 / 6955212275 / 6946428488.

Ιστορική αναδρομή των πλυντηρίων Bosch

Η ιστορία της εταιρείας Bosch ξεκινά το 1886 στη Στουτγάρδη με την ίδρυση της εταιρείας από τον Γερμανό μηχανικό, Robert Bosch με την ονομασία “Εργαστήριο Μηχανικής και Μηχανικής Ακρίβειας”, που παρήγαγε συσκευές ανάφλεξης σταθερών κινητήρων αερίου. 

Λίγα χρόνια αργότερα, το 1898, η Bosch απέκτησε την πρώτη θυγατρική της εταιρεία στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα τη Μεγάλη Βρετανία. Μέχρι το 1929,  κατείχε στο δυναμικό της περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Η Μεγάλη Οικονομική Ύφεση στα τέλη της δεκαετίας του ‘20 ανέδειξε την ανάγκη για επέκταση σε νέους τομείς δραστηριοτήτων. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και ο τομέας των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, που μέχρι τότε τις έβρισκε κανείς μόνο σε μεγάλα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

Έτσι λοιπόν, το 1933 έγινε η αρχή με το πρώτο ηλεκτρικό ψυγείο, κυλινδρικού σχήματος και χωρητικότητας 60 λίτρων. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1949, η Bosch λανσάρει έναν νέο τύπο ψυγείου, που ξεχωρίζει για την ικανότητα ψύξης, αλλά και τον μεγάλο χώρο κατάψυξης. Η επιτυχία συνεχίζεται με το λανσάρισμα στην αγορά της πρώτης κουζινομηχανής το 1952 και τους καταψύκτες το 1956. 

Το 1958, η Bosch επεκτείνεται κι άλλο, με την εμφάνιση του πρώτου πλυντηρίου Bosch. Έτσι, σταδιακά, το πλύσιμο των ρούχων στο χέρι άρχισε να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ενώ το 1960 εμφανίστηκαν τα πλυντήρια πλήρους λειτουργίας. Την ίδια χρονιά, έκαναν την εμφάνιση τους και τα πλυντήρια πιάτων Bosch, ενώ μέσα στη δεκαετία του ‘70 αναπτύχθηκαν και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια. 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στο service για την εταιρεία Bosch σε όλα τα πλυντήρια ρούχων, αλλά και στην επισκευή τους αρκεί να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109311155 / 6955212275 / 6946428488.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν από τους ειδικούς τεχνικούς στην επισκευή πλυντηρίου Bosch της Attika Service 365.

Καλέστε μας και κλείστε αμέσως ραντεβού

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Bosch

Μενού