Επισκευή Κουζίνας Bosch

Οι κουζίνες Bosch σπάνια παρουσιάζουν προβλήματα, ειδικά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους. Οι φούρνοι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι, ενώ στις εστίες που έχουν πιο σύνθετη λειτουργία, μπορεί να αναφερθούν ορισμένες βλάβες. Ωστόσο, δεν είναι όλες από αυτές σοβαρές και ούτε απαραίτητα σημαίνουν ότι έχει χαλάσει κάποιο εξάρτημα και χρειάζεται αντικατάσταση ή επισκευή. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω όλα τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε στις εστίες Bosch και πώς να αντιμετωπίσετε το καθένα.

Περιεχόμενα
Δεν ανάβει καμία ένδειξη
Οι ενδείξεις αναβοσβήνουν
Κωδικός βλάβης F
Κωδικοί Ε
Κωδικός βλάβης U400

Δεν ανάβει καμία ένδειξη

Αν δεν ανάβει καμία ένδειξη στις εστίες, τότε πιθανώς να υπάρχει πρόβλημα με την παροχή του ρεύματος. Ελέγξτε ότι το σπίτι έχει ρεύμα, δεν έχει πέσει το ρελέ ή η ασφάλεια και ότι δουλεύει η πρίζα στην οποία είναι συνδεδεμένο το καλώδιο της συσκευής. Αν η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί έτσι, υπάρχει πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα ή στην πλακέτα που πρέπει να ελέγξει τεχνικός ώστε να προχωρήσει στην επισκευή κουζίνας Bosch.

Οι ενδείξεις αναβοσβήνουν

Πρόκειται για κάτι που κατά βάση δεν αποτελεί πρόβλημα στην κουζίνα Bosch, εκτός αν επιμένει. Οι ενδείξεις αναβοσβήνουν, όταν έχει πέσει υγρό πάνω στις εστίες ή κάποιο αντικείμενο καλύπτει το πεδίο χειρισμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την υγρασία και να απομακρύνετε το αντικείμενο από τις εστίες.

Κωδικός βλάβης F

Οποιοσδήποτε κωδικός βλάβης με το αρχικό γράμμα F υποδηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στην εστία. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή υπερθερμάνθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα, οπότε απενεργοποιήθηκαν οι εστίες, ή επειδή ανιχνεύεται ότι πάνω στην εστία υπάρχει καυτή κατσαρόλα, οπότε η αντίστοιχη εστία απενεργοποιήθηκε, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Κωδικοί Ε

Οποιοσδήποτε κωδικός με το γράμμα Ε υποδηλώνει ότι η τάση λειτουργίας είναι ελαττωματική, εκτός της κανονικής περιοχής λειτουργίας. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να καλέσετε αμέσως τεχνικό, για να ελέγξει το ηλεκτρολογικό σύστημα των εστιών και να αποκαταστήσει τυχόν προβληματικά ανταλλακτικά.

Κωδικός βλάβης U400

Αυτός ο κωδικός υποδεικνύει ότι η βάση εστιών δεν είναι σωστά συνδεδεμένη. Τη σύνδεση των εστιών θα πρέπει να αναλάβει αρχικά έμπειρος τεχνικός, ώστε οι εστίες να συνδεθούν σύμφωνα με το σωστό διάγραμμα συνδεσμολογίας. Σε κάθε περίπτωση, αν αυτός ο κωδικός εμφανιστεί στην πορεία της λειτουργίας των εστιών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τεχνικό, γιατί μπορεί να υπάρχει σοβαρή ηλεκτρολογική βλάβη.

Αν η κουζίνα Bosch παρουσιάζει οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε άμεσα με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service 365 για επισκευή κουζίνας Bosch. Aρκεί να καλέσετε στα τηλέφωνα 2109311155 ή 69552122756946428488 και ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας μας θα έρθει στον χώρο σας, για να επισκευάσει τη βλάβη εντός μίας ημέρας και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού