Οι οικιακές συσκευές βοηθούν στο να κυλάει ομαλά η καθημερινότητά μας, εξοικονομώντας μας τόσο χρόνο όσο και χρήματα. Επειδή όμως τις χρησιμοποιούμε τόσο συχνά, είναι λογικό να εμφανίζουν βλάβες. Συνήθως αυτό συμβαίνει απροειδοποίητα και μας βρίσκει απροετοίμαστους, κι έτσι οι καθημερινή ρουτίνα γίνεται αγώνας δρόμου. 

Φανταστείτε να σας χαλάει το πλυντήριο πιάτων στην περίοδο των Χριστουγέννων που τα οικογενειακά τραπέζια είναι συνηθισμένα. Οι στοίβες πιάτων και κατσαρολικών που θα συσσωρευτούν για πλύσιμο μετά το μαγείρεμα γίνονται πραγματικός μπελάς.

Συχνές βλάβες και ζημιές

Ευτυχώς όμως, οι περισσότερες ζημιές στις οικιακές μας συσκευές επισκευάζονται χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε υπέρογκα ποσά. Πλεον, ακόμα και η εύρεση του κατάλληλου τεχνικού για επισκευή είναι ζήτημα του ενός λεπτού, με μια επίσκεψη στο attikaservice365.gr. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες ζημιές στις συσκευές μας που απαιτούν την επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι μας για επισκευή.

1. Ψυγείο και κατάψυξη

Συσκευή ψυγείου

Τα ψυγεία και οι καταψύξεις είναι πιθανό να εμφανίσουν κάποιου είδους δυσλειτουργία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό συμβαίνει διότι λόγω της υψηλής θερμοκρασίας καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσουν κρύα τα τρόφιμα. Η πιο συνηθισμένη επισκευή ενός ψυγείου ή κατάψυξης είναι αυτή της ανεπαρκούς ψύξης. Τα σημάδια για να το καταλάβετε είναι το “ίδρωμα” του ψυγείου, υψηλή θερμοκρασία εξωτερικά στο μηχάνημα, θόρυβος και φυσικά τα τρόφιμα δεν μένουν κρύα ή χαλάνε γρήγορα.

2. Πλυντήριο πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μας “προδώσουν”, όπως είπαμε προηγουμένως. Οι συχνότερες βλάβες  που οδηγούν σε επισκευές πλυντηρίων πιάτων, οφείλονται στη κακή τους λειτουργία και έλλειψη συντήρησης. Ένα παράδειγμα είναι η αμέλεια καθαρισμού του φίλτρου από φαγητά και τα άλατα που μαζεύονται στο εσωτερικό και το φθείρουν. Ακόμα, η λάθος τοποθέτηση των σκευών μπορεί να χαλάσει τους εκτοξευτήρες νερού. Eπικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή πλυντηρίου πιάτων.

3. Πλυντήριο ρούχων

Επισκευή πλυντηριού από τεχνικό

Οι βλάβες στα πλυντήρια ρούχων είναι άλλο ένα σύνηθες φαινόμενο βλάβης σε οικιακή συσκευή. Ενδέχεται το πλυντήριο να μην στίβει καλά, να στάζει, ακόμα και να έχει άσχημη μυρωδιά. Μια συχνή βλάβη στα πλυντήρια ρούχων είναι στον κάδο πλυσίματος η οποία χρειάζεται άμεση επισκευή από ειδικούς τεχνικούς στις επισκευές πλυντηρίων ρούχων

4. Στεγνωτήριο

Στην ίδια κατηγορία με το πλυντήριο ρούχων βρίσκεται και το στεγνωτήριο. Με την καθημερινή του χρήση υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσει κάποια ζημιά. Για παράδειγμα, το στεγνωτήριο μπορεί να έχει αδυναμία να αναπτύξει την κατάλληλη θερμότητα για να στεγνώσει τα ρούχα. Οι τεχνικοί μας που αναλαμβάνουν επισκευές στεγνωτηρίων επίσης καταγράφουν και τις εξής βλάβες: άσχημη οσμή, ή οσμή καμμένου, ζημιά στον κάδο, ακόμα και παντελής αδυναμία να λειτουργήσει η συσκευή.

Επισκευάζοντας τις οικιακές συσκευές

Θήκη με κατσαβίδια

Μπορεί λοιπόν σε πρώτη φάση να μας πιάσει πανικός αν χαλάσει μια οικιακή συσκευή, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τις περισσότερες φορές οι βλάβες είναι πολύ απλές. Σε αυτή την περίπτωση, αρκεί μια επίσκεψη από έναν επαγγελματία τεχνικό για να μας λύσει το πρόβλημα γρήγορα, άμεσα και οικονομικά. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στα τηλέφωνα 2109311155 69552122756946428488.

Παρουσιάζει η οικιακή συσκευή σας βλάβη ή δυσλειτουργία; Κλείστε ραντεβού με τον τεχνικό που θα σας εξυπηρετήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού