Επισκευή Πλυντηρίου Πίτσος

Ένας αρκετά συχνός κωδικός βλάβης που εμφανίζεται στα πλυντήρια Pitsos είναι ο Ε17 (ή σε ορισμένα μοντέλα ο F17). Ο κωδικός αυτός εμφανίζεται στην αρχή της πλύσης και σημαίνει ότι το πλυντήριο δεν μπορεί να πάρει νερό, οπότε προφανώς η πλύση δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Αν σας εμφανιστεί ένα τέτοιο πρόβλημα, μην πανικοβληθείτε. Ενδεχομένως δεν είναι κάτι σοβαρό, οπότε μπορείτε να το λύσετε μόνοι σας. Φυσικά, αν τίποτα από όσα σας προτείνουμε παρακάτω δεν λειτουργήσει, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στους έμπειρους τεχνικούς της Attika Service 365 , οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές πλυντηρίων Pitsos και μπορούν να επισκευάσουν τη βλάβη άμεσα και οικονομικά.

Οι κυριότεροι λόγοι που το πλυντήριο δεν μπορεί να αντλήσει νερά μέσα στον κάδο σύμφωνα με τους ειδικούς της Attikaservice365.gr είναι οι εξής:

  • Κλειστή βάνα παροχής νερού: Αν μόλις έχετε συνδέσει το καινούριο σας πλυντήριο, είναι πιθανό να έχετε ξεχάσει να ανοίξετε τη βάνα παροχής νερού που βρίσκεται στο πίσω μέρος του. Διαφορετικά είναι σχετικά σπάνιο η βάνα να έχει κλείσει με κάποιον τρόπο, μιας και δεν είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη, όμως δεν χάνετε τίποτα να της ρίξετε μια ματιά.
  • Χαμηλή πίεση νερού: Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει συχνά σε περιοχές με πολύ χαμηλή πίεση στο δίκτυο του νερού. Τα πλυντήρια απαιτούν μια συγκεκριμένη πίεση στην εισαγωγή του νερού, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν. Αν η πίεση είναι πολύ χαμηλή, πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας το νερό και σε άλλα σημεία (π.χ. στη βρύση του μπάνιου), τότε η πλύση δεν θα ξεκινάει. Μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά αργότερα ή να τοποθετήσετε ένα πιεστικό για την αύξηση της πίεσης.
  • Βουλωμένο φίλτρο: Η πιο συχνή αιτία για το πρόβλημα της εισαγωγής νερού είναι το βουλωμένο φίλτρο στη βάνα. Το φίλτρο μπορεί να βουλώσει από τρίχες, χνούδια και σκόνη, ειδικά στα πιο παλιά πλυντήρια αν δεν έχει καθαριστεί ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε την παροχή του νερού από τη βάνα και να βγάλετε το φίλτρο. Αφού το καθαρίσετε καλά, ώστε να φύγουν τα χνούδια και οι τρίχες, μπορείτε να το τοποθετήσετε ξανά και να θέσετε σε λειτουργία το πλυντήριο.
  • Βλάβη στην πλακέτα: Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει, τότε δυστυχώς θα υπάρχει βλάβη στην ηλεκτρική πλακέτα του πλυντηρίου. Η πλακέτα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επισκευαστεί από τεχνικούς εξειδικευμένους σε αυτή τη λεπτή και δύσκολη διαδικασία, όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, οπότε απαιτείται αντικατάστασή της.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος τεχνικός της Attika Service 365 θα προβεί στην επισκευή του πλυντηρίου ρούχων, αρκεί να καλέσετε στα τηλέφωνα 2109311155 ή 69552122756946428488. Ο τεχνικός μας θα αναλάβει οποιαδήποτε βλάβη στο πλυντήριο Pitsos και θα την επισκευάσει χωρίς καμία καθυστέρηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού