Τεχνικός επισκευάζει πλυντήριο Brandt Μία βλάβη στο πλυντήριο ρούχων είναι σίγουρα κάτι αρκετά τρομακτικό, ειδικά αν υπάρχει διαρροή νερού, οπότε τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Ωστόσο, οι κωδικοί σφάλματος κάθε εταιρείας μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά, ώστε να καταλάβουμε γρήγορα πού εντοπίζεται το πρόβλημα και αν μπορεί να λυθεί άμεσα ή απαιτείται η συνδρομή τεχνικού για την επισκευή πλυντηρίου ρούχων Brandt. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω ποιοι είναι οι συχνότερες βλάβες σε πλυντήριο ρούχων Brandt, με ποιους κωδικούς εμφανίζονται και τι μπορείτε να κάνετε σε κάθε περίπτωση.

Περιεχόμενα
D01: Ο κάδος δεν γεμίζει νερό
D03: Δεν θερμαίνεται το νερό
D06: Δεν δουλεύει το μοτέρ
D07: Δεν κλείνει καλά η πόρτα
D10: Ανιχνεύεται διαρροή

D01: Ο κάδος δεν γεμίζει νερό

Αυτό συμβαίνει λόγω μη άντλησης του νερού, κάτι που συνδέεται με την παροχή ύδρευσης. Σε πρώτη φάση μπορείτε να ελέγξετε αν είναι ανοιχτή η βάνα της παροχής νερού στο πίσω μέρος του πλυντηρίου. Αν το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί, τότε μπορεί να έχει απλά τσακίσει ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης και να μην αφήνει να περάσει το νερό. Διαφορετικά, θα έχει βουλώσει είτε αυτός ο σωλήνας είτε το φίλτρο παροχής νερού, οπότε καλό είναι να τσεκάρει ένας τεχνικός τι ισχύει και να αποκαταστήσει τη βλάβη. O τεχνικός του δικτύου μας που θα σας εξυπηρετήσει την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων, αρκεί να καλέσετε σε ένα από τα εξής τηλέφωνα 2109311155 ή 69552122756946428488, και θα εξυπηρετηθείτε το συντομότερο δυνατό.

D03: Δεν θερμαίνεται το νερό

Αυτός ο κωδικός θα εμφανιστεί σε όλα τα προγράμματα, στα οποία το νερό πρέπει να θερμανθεί, δηλαδή πρακτικά σε κάθε πρόγραμμα από 30 βαθμούς και άνω. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρόκειται για σοβαρή βλάβη στο πλυντήριο ρούχων Brandt, καθώς υποδεικνύει πρόβλημα στην αντίσταση ή την πλακέτα που πρέπει να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί από έμπειρο τεχνικό.

D06: Δεν δουλεύει το μοτέρ

Αν το πλυντήριο δεν ξεκινάει καν, τότε η βλάβη βρίσκεται στον κινητήρα και είναι σοβαρή. Μπορεί να εμπλέκεται στο πρόβλημα και η πλακέτα ή να υπάρχει βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική καλωδίωση. Το τελευταίο θα το καταλάβετε εύκολα, αν το πλυντήριο ρίχνει την ασφάλεια ή το ρελέ, όταν το θέτετε σε λειτουργία. Επειδή πρόκειται για ζήτημα ασφαλείας, θα πρέπει να κλείσετε αμέσως το πλυντήριο και να καλέσετε τον τεχνικό χωρίς καθυστέρηση.

D07: Δεν κλείνει καλά η πόρτα

Η πλύση δεν ξεκινάει, αν η πόρτα του πλυντηρίου δεν κλείνει καλά, έτσι ώστε να μην υπάρξει διαρροή. Αν εμφανιστεί αυτός ο κωδικός, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε μήπως η πόρτα δεν έχει κλείσει καλά λόγω κάποιου εμποδίου ή υπερφόρτωσης του κάδου. Αν τίποτα από αυτά δεν ισχύει, τότε μπορεί να έχει χαλάσει το λάστιχο της πόρτας, οπότε απαιτεί αλλαγή από τεχνικό.

D10: Ανιχνεύεται διαρροή

Παρατηρείται συχνά στα πλυντήρια Brandt να εμφανίζεται αυτός ο κωδικός βλάβης, ο οποίος υποδηλώνει διαρροή, χωρίς όμως ο χρήστης να βλέπει διαρροή στο πίσω ή το μπροστινό μέρος της συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση, ενδεχομένως υπάρχει βλάβη στον αισθητήρα της στάθμης του νερού, οπότε χρειάζεται αλλαγή. Όμως, μπορεί απλά να έχετε βάλει παραπάνω απορρυπαντικό, να έχει δημιουργηθεί περίσσεια αφρού και αυτό να ανιχνεύεται ως αύξηση της πίεσης στο εσωτερικό του πλυντηρίου. Αν το πλυντήριο Brandt παρουσιάζει οποιαδήποτε βλάβη, επικοινωνήστε σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service 365 για επισκευές πλυντηρίων Brandt. Ένας έμπειρος τεχνικός της ομάδας μας θα έρθει στον χώρο σας, για να επισκευάσει τη βλάβη εντός μίας ημέρας και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού