Επισκευή Πλυντηρίου Candy

Όταν μια ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι παθαίνει κάποια βλάβη, λογικό είναι να αναρωτιέστε αν είναι σοβαρή και αν μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας. Σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν οι κωδικοί σφάλματος που σας καθοδηγούν για το τι συμβαίνει.

Οι βλάβες σε ένα πλυντήριο ρούχων Candy μπορεί να είναι σοβαρές και να απαιτούν την άμεση επέμβαση τεχνικού, αλλά μπορεί και όχι. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω ποιοι κωδικοί βλάβης πρέπει να σας θορυβήσουν ώστε να επικοινωνήσετε με τεχνικό για να προχωρήσει στην επισκευή πλυντηρίου Candy και σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.

Πότε πρέπει να καλέσετε αμέσως τεχνικό

  • Ε04: Ο κωδικός αυτός φανερώνει στο πλυντήριο Candy ότι υπάρχει διαρροή στο πλυντήριο, καθώς ανιχνεύεται υψηλή πίεση στη βαλβίδα πλήρωσης νερού. Ενδεχομένως το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί, αν έχει μπει πολύ παραπάνω απορρυπαντικό. Συνήθως, όμως, πρόκειται για διαρροή, οπότε απαιτεί τη συνδρομή τεχνικού.
  • Ε08: Η βλάβη βρίσκεται στο μοτέρ. Προφανώς, είναι μία από τις σοβαρότερες βλάβες που χρειάζεται αποσυναρμολόγηση της συσκευής και έλεγχο από εξειδικευμένο τεχνικό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει από κάποιον που δεν έχει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και εξειδικευμένο εξοπλισμό για την επισκευή.
  • Ε11: Σημαίνει ότι το νερό δεν θερμαίνεται, οπότε είναι ελαττωματικό το εξάρτημα της πλακέτας ή της αντίστασης. Πρέπει να το ελέγξει τεχνικός, για να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει.

Καλέστε στα τηλέφωνα 2109311155 ή 69552122756946428488 και ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας μας θα έρθει άμεσα στο χώρο σας για να επισκευάσει την βλάβη.

Πότε μπορείτε να επισκευάσετε μόνοι σας το πλυντήριο

  • Ε02 και Ε03: Είναι κωδικοί που σημαίνουν ότι δεν γίνεται σωστά η άντληση ή η αποστράγγιση του νερού. Συνήθως, αυτό συμβαίνει επειδή έχει βουλώσει το φίλτρο νερού από τρίχες, χνούδια ή κάποιο αντικείμενο, όπως κέρμα ή χαρτί. Ενδεχομένως να έχει τσακίσει ο σωλήνας αποχέτευσης, οπότε να μη μπορεί να περάσει το νερό. Μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας, αλλά αν τίποτα από τα δύο δεν φταίει, τότε υπάρχει βλάβη στην αντλία αποστράγγισης και θα πρέπει να δει τη βλάβη τεχνικός και να προχωρήσει στην επισκευή του πλυντηρίου ρούχων.
  • Ε07: Η πόρτα του κάδου δεν κλείνει καλά και το πρόβλημα προκαλείται τις περισσότερες φορές από κάποιο ρούχο που μπλοκάρει το κλείσιμο ή επειδή έχετε γεμίσει υπερβολικά πολύ τον κάδο. Μπορεί, επίσης, το λάστιχο περιμετρικά της πόρτας να είναι πολύ βρόμικο, οπότε να μην βοηθάει την πόρτα να κλείσει αεροστεγώς. Ο καλός καθαρισμός του με ένα μαλακό πανί και χλιαρό νερό θα λύσει το πρόβλημα.

Αν το πλυντήριο παρουσιάζει οποιαδήποτε βλάβη, επικοινωνήστε σήμερα με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Attika Service 365 για επισκευές πλυντηρίων Candy. Ένας έμπειρος τεχνικός της ομάδας μας θα έρθει στον χώρο σας, για να επισκευάσει τη βλάβη εντός μίας ημέρας και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού