Για περισσότερα από 80 χρόνια, τα πλυντήρια Philco αποτελούν μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Για τον λόγο αυτό, πολλά είναι τα νοικοκυριά τα οποία τα εμπιστεύονται. Ωστόσο, παρά την άρτια λειτουργία τους, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να εμφανίσουν κάποια στιγμή βλάβη, ιδιαίτερα αν δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια εργασία συντήρησης. Ποια είναι όμως τα πιο συνηθισμένα προβλήματα πλυντηρίου ρούχων Philco; Πότε είναι απαραίτητο να καλέσω τεχνικό;

Ας δούμε την απάντηση στα ερωτήματα αυτά παρακάτω.

κουβάς έξω από πλυντήριο philco

Διαρροή νερού από το πλυντήριο

Η διαρροή νερού αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές βλάβες, για την οποία η επισκευή θα πρέπει να είναι άμεση. Η διαρροή μπορεί να οφείλεται σε έναν απλό παράγοντα, όπως για παράδειγμα να έχει αποσυνδεθεί ή να έχει χαλαρώσει κάποιος σωλήνας που συνδέει τη συσκευή με την υδραυλική εγκατάσταση, και να χρειάζεται σφίξιμο. Εξίσου πιθανό όμως είναι να έχει υποστεί φθορά και η εσωτερική σωλήνωση του πλυντηρίου, με αποτέλεσμα να συγκρατούνται νερά στον κάδο. Σε περίπτωση όμως που τα νερά παρατηρούνται στον κάδο της συσκευής, τότε το λάστιχο έχει υποστεί φθορά και απαιτείται η αντικατάσταση του.

Δεν θερμαίνεται το νερό κατά την πλύση

Όταν δεν ζεσταίνεται σωστά το πλυντήριο, μπορεί να επηρεαστεί το σωστό καθάρισμα των ρούχων. Η βλάβη αυτή δεν οφείλεται μόνο σε έναν παράγοντα. Μια από τις βασικότερες αιτίες δεν είναι άλλη από την αδυναμία της μονάδας ελέγχου να δώσει εντολή στην αντίσταση να λειτουργήσει, με αποτέλεσμα την ανάγκη για την αντικατάσταση της πλακέτας. Εξίσου υπεύθυνος όμως μπορεί να είναι και ο θερμοστάτης, ο οποίος μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια βλάβη.

επισκευή κάδου πλυντηρίου philco

Έντονος θόρυβος και δόνηση κατά τη λειτουργία της συσκευής

Η δόνηση και ο θόρυβος κατά τη λειτουργία της συσκευής αποτελούν μια συνηθισμένη διαδικασία. Ο έντονος θόρυβος όμως μπορεί να υποδηλώνει ότι κάποιο αντικείμενο, όπως για παράδειγμα ένα νόμισμα έχει σκαλώσει είτε στον κάδο, είτε στο φίλτρο του πλυντηρίου. Το καθάρισμα του κάδου και του φίλτρου θα επιβεβαιώσει την άριστη λειτουργία της συσκευής και τη μείωση των θορύβων. Σε περίπτωση όμως που δεν είναι κάποιο αντικείμενο, ο θόρυβος μπορεί να εντοπίζεται σε κάποιο σημείο της συσκευής, όπως για παράδειγμα τον κάδο. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα προχωρήσει στη διάγνωση της συσκευής και την άμεση και οριστική επιδιόρθωση του προβλήματος.

Αδυναμία της περιστροφής του κάδου

Ίσως γνωρίζετε πως ο μηχανισμός περιστροφής και το σύστημα αποστράγγισης συνδέονται μεταξύ τους. Σε περίπτωση που έχει μπλοκαριστεί κάποιο φίλτρο της αντλίας, ή ο σωλήνας που οδηγείται προς την αντλία, τότε ο κάδος δεν θα πραγματοποιήσει κάποια περιστροφή. Εξίσου πιθανό είναι όμως να έχει σπάσει ή να έχει βγει ο ιμάντας από τον κινητήρα στο τύμπανο. Ωστόσο, η αιτία της αδυναμίας περιστροφής του κάδου μπορεί να είναι πιο απλή, όπως για παράδειγμα να έχετε φορτώσει το πλυντήριο με υπερβολικό αριθμό ρούχων.

πόρτα πλυντηρίου ρούχων philco ανοιχτή

Δεν ανοίγει η πόρτα της συσκευής

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το πλυντήριο και δεν μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα για να αφαιρέσετε τα ρούχα, μπορεί να έχει χαλάσει ο μηχανισμός κλειδώματος της πόρτας, με αποτέλεσμα να απαιτείται η αντικατάσταση του. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, η βλάβη μπορεί να είναι πιο σοβαρό, όπως για παράδειγμα η φραγή κάποιου σωλήνα.
Όποιος και να είναι ο λόγος που το πλυντήριο σας αντιμετωπίζει βλάβη, ένας έμπειρος τεχνικός της Attika Service 365 θα αναλάβει την έγκαιρη επιδιόρθωση της. Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή πλυντηρίου Philco εντός μιας ημέρας, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού