Μια κουζίνα Neff είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί στην εύκολη προετοιμασία των γευμάτων, καθώς και να προσφέρει μια όμορφη προσθήκη στη συνολική εμφάνιση του χώρου. Οποιαδήποτε εμφάνιση βλάβης μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τη λειτουργία ενός νοικοκυριού. Κι όμως, τα προβλήματα σε μια κουζίνα Neff μπορούν να επιδιορθωθούν αρκετά εύκολα.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποιες είναι οι κυριότερες βλάβες, ποιες μπορείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας, καθώς και πότε θα πρέπει να καλέσετε τεχνικό για την επισκευή κουζίνας Neff.

λαμπάκι κουζίνας neff

Δεν δουλεύει η λάμπα της κουζίνας Neff

Αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν σε μια κουζίνα Neff, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε τον φούρνο συχνά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η βλάβη οφείλεται στην υπερθέρμανση της λάμπας. Για την επιδιόρθωση του ζητήματος αυτού, είναι απαραίτητη η αλλαγή λάμπας στην κουζίνα Neff.

Δεν λειτουργεί η ηλεκτρική κουζίνα

Σε περίπτωση που η κουζίνα δεν ξεκινά τη λειτουργία της, τότε η βλάβη δεν οφείλεται απαραίτητα στην συσκευή, αλλά στην παροχή ηλεκτροδότησης. Για αρχή, βεβαιωθείτε πως η πρίζα που είναι συνδεδεμένη η κουζίνα και οι ασφάλειες λειτουργούν κανονικά. Στη συνέχεια, ελέγξτε αν έχει κοπεί ή φθαρεί κάποιο καλώδιο της συσκευής. Αν δεν ισχύει κάποιο από αυτά, τότε ίσως η βλάβη να εντοπίζεται σε κάποιο σημείο της συσκευής, όπως την πλακέτα. Σε μια τέτοια περίπτωση, απαιτείται η συνδρομή τεχνικού για την επισκευή της.

εσωτερικές αντιστάσεις κουζίνας neff

Δεν δουλεύει ο φούρνος της κουζίνας Neff

Σε περίπτωση που όλες οι ενδείξεις στο φούρνο δείχνουν να λειτουργούν κανονικά, αλλά ο φούρνος δεν δείχνει να ανεβάζει θερμοκρασία, τότε δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό σας κατευθείαν στο χειρότερο σενάριο. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο φούρνος Neff είναι να έχει σκαλώσει κάποιος διακόπτης. Κλείστε και ανοίξτε εκ νέου τον διακόπτη. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν επιδιορθωθεί, πιθανότατα ο θερμοστάτης να αντιμετωπίζει βλάβη, για την οποία απαιτείται επισκευή.

άνοιγμα πόρτας κουζίνας neff

Κλείδωσε η ασφάλεια κατά τη χρήση

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, ιδιαίτερα σε ένα σπίτι όπου μένουν και παιδιά, να κλειδώσει η ασφάλεια της κουζίνας. Το ξεκλείδωμα σε κουζίνα Neff αποτελεί μια εύκολη διαδικασία. Σε περίπτωση λοιπόν που η κουζίνα σας έχει ένα κουμπί με σχήμα κλειδιού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε αυτό το κουμπί για περίπου 4 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση όμως που δεν έχει ένα τέτοιο σύμβολο, πατήστε το κουμπί P για 3 δευτερόλεπτα, και αν δεν έχει ούτε αυτό το σύμβολο, πατήστε το L σύμβολο για περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Πέφτει η ασφάλεια από τη χρήση της κουζίνας

Σε περίπτωση που όταν ανάβετε την κουζίνα πέφτει η ασφάλεια ή το ρελέ στον πίνακα, τότε ενδεχομένως αντιμετωπίζετε βραχυκύκλωμα, βλάβη την οποία μπορεί να επισκευάσει μόνο ένας έμπειρος τεχνικός. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το βραχυκύκλωμα μπορεί να προκαλείται από κάποια βλάβη στις αντιστάσεις, ή ακόμη και φθορά σε κάποια καλωδίωση του εσωτερικού τμήματος της συσκευής.

Προσοχή: Σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, αφήστε την ασφάλεια κάτω, και αποφύγετε να ενεργοποιήσετε την κουζίνα, διότι υπάρχει ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Όποια και να είναι η αιτία εμφάνισης της βλάβης, ένας εξειδικευμένος τεχνικός της Attika Service 365 θα αναλάβει την επιδιόρθωση της. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ένας τεχνικός μας θα έρθει εντός μιας ημέρας για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού