Τα ψυγεία General Electric αποτελούν μια από τις πιο έμπιστες συσκευές, οι οποίες παραμένουν ανθεκτικές για πολλά χρόνια. Για τον λόγο αυτό, πολλοί τις επιλέγουν για το νοικοκυριό τους. Ωστόσο, ένα ψυγείο General Electric μπορεί κατά τη διάρκεια της ζωής του να εμφανίσει προβλήματα, τα οποία μάλιστα επιδιορθώνονται εύκολα χωρίς να απαιτείται η αντικατάσταση της συσκευής.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε ένα ψυγείο General Electric, καθώς και πότε θα πρέπει να καλέσετε κάποιον τεχνικό για την επισκευή τους.

προιόντα μέσα σε ψυγείο general electric

Τα προϊόντα εντός του ψυγείου παραμένουν σε ζεστές θερμοκρασίες

Αν και τα ψυγεία αυτά έχουν έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο λειτουργίας, η αλήθεια είναι πως η συσκευή βασίζεται σε διάφορα τμήματα της για τη διατήρηση της σταθερής θερμοκρασίας στο εσωτερικό της. Σε περίπτωση λοιπόν που παρατηρήσετε πως τα τρόφιμα στο ψυγείο παραμένουν σε ζεστές θερμοκρασίες, είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι μπλοκαρισμένος ο αισθητήρας θερμοκρασίας του ψυγείου, και να μην έχει αντιληφθεί σωστά την θερμοκρασία της συσκευής. Σε περίπτωση που ο αισθητήρας δεν είναι μπλοκαρισμένος και το πρόβλημα παραμένει, θα πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό για την επιδιόρθωση του προβλήματος.

Παρατηρείτε διαρροή νερού

Μπορεί να νομίζετε πως η διαρροή αποτελεί μια ιδιαίτερα σοβαρή βλάβη, αυτό όμως δεν ανταποκρίνεται πάντοτε στην αλήθεια. Το μυστικό για την επιδιόρθωση της είναι να καταλάβετε από πού προέρχεται. Προέρχεται κάτω, πίσω ή μπροστά από το ψυγείο; Σε περίπτωση κάποιου σπασμένου σωλήνα, ή λάθος τοποθέτησης του, μπορεί να προκληθεί η διαρροή αυτή. Η τοποθέτηση τους μπορεί να διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο. Για τον λόγο αυτό, η επισκευή ψυγείου General Electric θα πρέπει να ανατίθεται στους ειδικούς.

Σημείωση: Όποιος και να είναι ο λόγος της διαρροής, θα πρέπει να αφαιρέσετε τη συσκευή από την πρίζα, διότι ενέχει ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

ανοιγμένες πόρτες ψυγείου general electric

Έντονος θόρυβος του ψυγείου

Σε περίπτωση που παρατηρείτε έντονο θόρυβο, διαφορετικό από τον συνηθισμένο, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό η βλάβη να εντοπίζεται στο μοτέρ ή στον ανεμιστήρα. Όμως, το πρόβλημα μπορεί να είναι και πιο απλό, καθώς το ψυγείο μπορεί να μην ακουμπά σωστά στο δάπεδο ή να κάνει συντονισμό με κάποιο αντικείμενο που βρίσκεται κοντά στα τοιχώματα της συσκευής.

επισκευή πλακέτας ψυγείου general electric

Αδυναμία λειτουργίας του ψυγείου

Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το ψυγείο δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό σας κατευθείαν στο χειρότερο, καθώς μπορεί να μη λειτουργεί σωστά η πρίζα. Σε περίπτωση όμως που τόσο η πρίζα, όσο και οι ασφάλειες της ηλεκτρολογικής κατάστασης λειτουργούν σωστά, το πρόβλημα εντοπίζεται στο ψυγείο. Είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει χαλάσει η πλακέτα του, και να χρειάζεται αντικατάσταση.

Όποιοι και να είναι οι λόγοι που το ψυγείο General Electric έχει εμφανίσει προβλήματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό της Attika Service 365 για την επισκευή του. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα έρθει άμεσα στο χώρο σας για να αποκαταστήσει τη βλάβη, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού