Ένα ψυγείο με βλάβη μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε ένα σπιτικό. Σε περίπτωση που το ψυγείο δεν λειτουργεί σωστά, όλα τα τρόφιμα που βρίσκονται σε αυτό θα χαλάσουν. Το αποτέλεσμα είναι δαπανηρά έξοδα για την αντικατάσταση τους, και δυσκολία στην προετοιμασία των γευμάτων. Αν και διακρίνονται για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα, ακόμη και τα ψυγεία Sharp μπορούν να εμφανίσουν προβλήματα.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε ψυγεία Sharp, καθώς και πότε είναι απαραίτητο να καλέσετε τεχνικό για την αντιμετώπιση τους.

μετρητής θερμοκρασίας σε ψυγείο sharp

Το ψυγείο δεν αγγίζει χαμηλές θερμοκρασίες

Ένα από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που μπορεί να προκύψει σε αυτή τη συσκευή είναι να μη λειτουργούν τα τμήματα του σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες της δυσλειτουργίας αυτής είναι να μην έχει συνδεθεί σωστά η πρίζα, να έχουν πραγματοποιηθεί οι λάθος ρυθμίσεις, ή απλώς να έχει μπλοκάρει κάποιος σωλήνας και να χρειάζεται καθάρισμα. Επιπλέον, ελέγξτε αν η πόρτα κλείνει σωστά. Σε περίπτωση που δεν κλείνει, τότε ίσως υπάρχει διαρροή θερμοκρασίας. Σε περίπτωση που δεν εντοπίσετε κάποιο από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν τεχνικό για τον εντοπισμό της βλάβης.

χέρι μέσα σε θήκη για παγάκια

Η παγομηχανή σταμάτησε να λειτουργεί

Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, ο πάγος είναι απαραίτητος σε ένα σπίτι. Σε περίπτωση που η παγομηχανή χαλάσει, μπορεί να προκληθεί αναστάτωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ένοχος δεν είναι άλλος από το μπλοκάρισμα της βαλβίδας της παγομηχανής. Εξίσου όμως πιθανό είναι να έχει σπάσει και κάποιο από τα συστατικά του στοιχεία, όπως για παράδειγμα η βαλβίδα, ή ο ανεμιστήρας της παγομηχανής.

γυναίκα και τεχνικός ψυγείου sharp

Το ψυγείο κάνει έντονο θόρυβο

Ο θόρυβος του ψυγείου σε έναν βαθμό είναι συνηθισμένος. Ωστόσο, όταν γίνει έντονος ή ενοχλητικός, σημαίνει ότι η συσκευή του ψυγείου δεν λειτουργεί με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργεί. Συνήθως το ζήτημα αυτό οφείλεται στα πηνία του συμπιεστή. Η σκόνη που συσσωρεύεται στα πηνία πολλές φορές προκαλεί την πιο έντονη λειτουργία του ψυγείου. Για τον λόγο αυτό, ελέγξτε και καθαρίστε αρκετά προσεκτικά τα πηνία. Σε περίπτωση που το ψυγείο συνεχίσει να κάνει θόρυβο, είναι μεγάλο ενδεχόμενο ο συμπιεστής να αντιμετωπίζει βλάβη και να είναι απαραίτητη η επισκευή ή η αντικατάσταση του.

τεχνικός επισκευάζει ψυγείο sharp

Κωδικοί σφάλματος στα ψυγεία Sharp

Οι κωδικοί σφάλματος συνήθως εμφανίζονται στην οθόνη του ψυγείου όταν αυτό αντιμετωπίζει κάποια βλάβη. Κάθε κωδικός αντιστοιχεί και σε ένα διαφορετικό ζήτημα, ώστε να είναι πιο εύκολη η εύρεση της κατάλληλης λύσης για την επισκευή ψυγείου Sharp. Ανάμεσα στους πιο συνηθισμένους κωδικούς σφάλματος ανήκουν:

  • SR: Αδυναμία καλής λειτουργίας της συσκευής
  • LF: Το τμήμα της κατάψυξης δεν είναι αρκετά κρύο
  • LC: Το τμήμα του ψυγείου δεν είναι αρκετά κρύο
  • HC: Το τμήμα του ψυγειου είναι υπερβολικά κρύο
  • LOPO: Προειδοποίηση χαμηλής τάσης

Όποια και είναι η βλάβη, επικοινωνήστε με έναν τεχνικό της Attika Service 365 για την επισκευή της. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα έρθει στον χώρο σας σε διάστημα εντός μιας ημέρας για την επιδιόρθωση οποιασδήποτε βλάβης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού