Η Miele αποτελεί ένα αξιόπιστο brand, το οποίο διακρίνεται για τη μεγάλη αντοχή του. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε συσκευή εμφανίσει κάποια βλάβη, η επιδιόρθωση από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό είναι απαραίτητη. Η επισκευή κουζίνας Miele απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, διότι κάθε τμήμα της συσκευής συνεργάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα για την άριστη λειτουργία του. Ποιες είναι όμως οι συχνότερες βλάβες κουζίνας Miele;

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω την απάντηση στο ερώτημα αυτό, αλλά και τις βλάβες που θα πρέπει να καλέσετε τεχνικό για την επιδιόρθωση τους.

ανοιχτή πόρτα κουζίνας miele

Δεν κλείνει καλά η πόρτα του φούρνου

Μια συνηθισμένη βλάβη σε μια κουζίνα είναι η επαφή της πόρτας κατά το κλείσιμο του φούρνου. Αποτελεί μια βλάβη η οποία μπορεί να επιδιορθωθεί ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα. Πολλοί μάλιστα δεν παρατηρούν πως η επαφή της πόρτας δεν είναι σωστή, με αποτέλεσμα την απώλεια ενέργειας και την καθυστέρηση στο ψήσιμο του φαγητού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα επιδιορθώνεται με την αλλαγή του λάστιχου της πόρτας ή την επισκευή των μεντεσέδων.

Δεν ανάβει το φωτάκι του φούρνου

Σε περίπτωση που ο φούρνος λειτουργεί κανονικά, το να μην ανάβει το φωτάκι αποτελεί μια απλή και συνηθισμένη βλάβη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για έναν καμένο λαμπτήρα, ο οποίος μπορεί να αντικατασταθεί αρκετά εύκολα. Ωστόσο, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με κάποιο τεχνικό, καθώς θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι δεν κρύβεται πίσω από αυτό κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα, όπως για παράδειγμα μια βλάβη στη λειτουργία των συνδέσεων της κουζίνας.

γυρίζοντας διακόπτη κουζίνας

Αδυναμία σωστής λειτουργίας του θερμοστάτη

Μια αρκετά συνηθισμένη βλάβη σε μια κουζίνα δεν είναι άλλη από το να μη λειτουργεί σωστά ο θερμοστάτης. Συνήθως, το πρόβλημα αυτό γίνεται αντιληπτό με την αδυναμία του φούρνου να διατηρήσει σταθερή μια θερμοκρασία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η κουζίνα ανάβει κανονικά, αλλά δεν ζεσταίνεται το φαγητό. Σε άλλες περιπτώσεις ανεβάζει απότομα θερμοκρασία, με αποτέλεσμα το φαγητό να καίγεται. Όποια και να είναι η περίπτωση, η αντικατάσταση του θερμοστάτη είναι απαραίτητη.

Δεν λειτουργούν οι κεραμικές εστίες

Οι κεραμικές εστίες Miele παρουσιάζουν σπάνια βλάβη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, ιδιαίτερα έπειτα από πολυετή λειτουργία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ερευνηθεί η αιτία του προβλήματος, καθώς και αν θα πρέπει να αντικατασταθεί μόνο η εστία ή ολόκληρη η υποκείμενη δομή.

ελέγχοντας κουζίνα miele

Πέφτει η ασφάλεια κατά τη χρήση της κουζίνας

Η περίπτωση που ανάβετε την κουζίνα και πέφτει η ασφάλεια στον πίνακα, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αιτίες που δεν λειτουργεί η κουζίνα, όπου πιθανότατα υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα στη συσκευή. Μάλιστα, αποτελεί μια βλάβη την οποία δε θα πρέπει να αγνοήσετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο βασικότερος ένοχος είναι οι αντιστάσεις, ή κάποια φθορά στην καλωδίωση του εσωτερικού της κουζίνας. Σε μια τέτοια βλάβη, τη διάγνωση μπορεί να την αξιολογήσει και να την επιδιορθώσει με ασφάλεια μόνο ένας εξειδικευμένος τεχνικός.

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν τεχνικό της Attika Service 365 για την επισκευή της κουζίνας Miele. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα έρθει στον χώρο σας σε διάστημα μιας ημέρας για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο συχνά προβλήματα πλυντηρίων ρούχων Miele

Επισκευή κουζίνας: Εύκολες DIY συμβουλές και λύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού