Η LG αποτελεί ένα brand το οποίο είναι γνωστό για την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της. Με δράση στην αγορά για περισσότερο από 50 χρόνια, κατασκευάζει ψυγεία τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ωστόσο, ακόμη και οι πιο ανθεκτικές συσκευές μπορούν κάποια στιγμή να εμφανίσουν προβλήματα.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μια σειρά προβλημάτων των ψυγείων LG, καθώς και πότε είναι απαραίτητο να καλέσετε κάποιον τεχνικό για την επισκευή τους.

συμπιεστής ψυγείου lg

Δεν λειτουργεί ο συμπιεστής του ψυγείου LG

Ο συμπιεστής αποτελεί ένα από τα τμήματα του ψυγείου το οποίο λειτουργεί όταν η συσκευή το έχει ανάγκη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εμφανίσει κάποια βλάβη. Ο μεγαλύτερος ένοχος σε αυτή την περίπτωση είναι μια ελαττωματική τσιμούχα, η οποία μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του συμπιεστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με έναν τεχνικό για την επισκευή του.

Διαρροή νερού

Η διαρροή νερού μπορεί να αποτελέσει ένα πρόβλημα οποιουδήποτε ψυγείου. Ο λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι να υπάρχει φραγή στην απόψυξη εξαιτίας υπολειμμάτων τροφίμων ή άλλων στοιχείων. Το μόνο που χρειάζεται σε μια τέτοια περίπτωση είναι η αφαίρεση της συσκευής από την ηλεκτροδότηση και ο έλεγχος της βαλβίδας για καθαρισμό. Σε περίπτωση που δεν ισχύει κάποιο από αυτά, επικοινωνήστε με κάποιον ειδικό για την διάγνωση και επισκευή του ψυγείου LG.

βάζοντας κρέας στη κατάψυξη ψυγείου lg

Αδυναμία ψύξης του ψυγείου

Αν και τα ψυγεία LG διακρίνονται για την απόδοση τους, υστερούν μερικές φορές σε ζητήματα ψύξης. Τα τμήματα που δουλεύουν για την ψύξη είναι αρκετά. Ο λόγος λοιπόν που δεν παρατηρούνται χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να οφείλεται σε:

  • Ανάγκη για καθαρισμό των πηνίων ή του ανεμιστήρα
  • Βλάβη στον ανεμιστήρα
  • Βλάβη στον θερμοστάτη
  • Ελαττωματικό συμπιεστή
δάχτυλο πατάει κουμπί σε πάνελ ψυγείου lg

Η παγομηχανή δεν παράγει πάγο

Αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε ένα LG ψυγείο ντουλάπα. Δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να χρειαστούμε πάγο, αλλά να μην τον παράγει η παγομηχανή. Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση; Το πρόβλημα μπορεί να εντοπίζεται σε ελαττωματικό ή βρώμικο φίλτρο νερού, που απαιτεί καθαρισμό, κάποια βλάβη στον συμπιεστή, ή ακόμη και κάποια βλάβη στον ανεμιστήρα.

Έντονος θόρυβος του ψυγείου

Ο χαμηλός ήχος είναι φυσιολογικός για κάθε τύπο ψυγείου, και υποδηλώνει την λειτουργία του. Όταν όμως ο θόρυβος του ψυγείου γίνει έντονος, αποτελεί ένα σημάδι που θα πρέπει να σας θορυβήσει. Για αρχή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το ψυγείο ακουμπάει σωστά στο δάπεδο. Διαφορετικά, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει σπάσει κάποιος ανεμιστήρας, ή να αντιμετωπίζει βλάβη η συσκευή του μοτέρ.

τεχνικός μπροστά από ψυγείο lg

Το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί

Η έλλειψη σωστής ηλεκτροδότησης μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της συσκευής. Η μη σωστή παροχή ενέργειας επηρεάζει τη λειτουργία του ψυγείου. Αν η συσκευή λαμβάνει επαρκή ηλεκτροδότηση, ενδέχεται να υπάρχει φραγή στον σωλήνα ή στο δοχείο αποστράγγισης. Τέλος, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός πως ο θερμοστάτης λειτουργεί κανονικά, και το ψυγείο μπορεί να πιάσει την ιδανική θερμοκρασία. Αν λειτουργούν όλα τα παραπάνω, τότε ήρθε η ώρα για το service του ψυγείου, και την και τον έλεγχο του επιπέδου του φρέον.


Επικοινωνήστε άμεσα με έναν τεχνικό της Attika Service 365 για την επισκευή του ψυγείου σας. Ένας έμπειρος τεχνικός μας θα έρθει στον χώρο σας εντός μιας ημέρας για την επιδιόρθωση της βλάβης, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Διαβάστε επίσης: 6 Συχνά προβλήματα πλυντηρίων ρούχων LG

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού